![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Poluś
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.2 200KM
Rocznik: 2011
|
![]()
Mam pytanie dotyczące takiego filtr:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nie jestem pewny czy jest dobry do mojego auta-2.2 diesel 200KM-2011r. Chodzi tylko o to, że znalazłem go w szukajce Mahle i taki typ pokazało, ale na stronie Petrostar jest Peug, Land Rover, Lancia, Volvo i coś tam jeszcze, a nie było Mondziaka...Oliwę zmienię jak sklepy będą zamknięte i nie chciałbym zostać w "opuszczonych gaciach" -bez filtra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: Smax Titanium S
Silnik: 163KM
Rocznik: 2013
|
![]()
pasuje, purflux kilka groszy drozszy jakby co..
![]() |
#3 | |
ford::average
![]() Imię: Poluś
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.2 200KM
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: Smax Titanium S
Silnik: 163KM
|
![]()
ja widze najtanszy z wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#5 |
ford::professional
![]() Imię: Radek
Model: VOLVO V40
Silnik: 1.6EB
|
![]()
Pasuje ten Knecht. Zresztą to to samo co Mahle, identyczne oznaczenia nawet. Ja zawsze używałem Purfluxa (zarówno oleju jak i paliwa i powietrza), a ostatnio mechanik wstawił chyba OEM FoMoCo.
Było Mondeo Mk4 2.2TDCi 2010 -> jest Volvo V40 1.6EB 2013 Ostatnio edytowane przez radkor ; 13-03-2021 o 18:35 |
![]() |
![]() |