![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Cezary
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2010
|
Witam,
mam problem z zamkiem centralnym, kluczykiem mogę zamknąć drzwi kierowcy, "ręcznie" mogę zamknąć drzwi tylne ale drzwi przednie pasażera nie reagują. Nie mogę wcisnąć przycisku od zamykania drzwi (zaciął się). Samochód reaguje na pilota w przypadku otwierania drzwi ale przy zamykaniu nie ma żadnej reakcji. Dodatkowym objawem (prawdopodobnie połączonym) jest błąd otwartych drzwi. Po zamknięciu drzwi przednich pojawia się informacja o otwartych drzwiach kierowcy (wyświetla się na piktogramie pojazdu) i czasami pojawia się błąd otwartych drzwi pasażera, ale jak nacisnę OK to komunikat znika i na piktogramie też nie ma informacji otwartych drzwi. Dodatkowo świeci się błąd poduszki powietrznej (podejrzewam jakąś taśmę pod siedzeniem kierowcy). Po zamknięciu drzwi oświetlenie wnętrza dalej świeci jeżeli jest ustawione na automatyczne Ostatnio edytowane przez Opos ; 29-05-2021 o 09:47 |
|
|
|