![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Pawel
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI 163
Rocznik: 2011
|
Witam,
Dzis zauwazylem dziwna rzecz w moim niedawno zakupionym s-maxsie. Na przednich tarczach nie ma wogole rantu, scieraja sie cale az po sam brzeg, tak jakby byly za male ? Wymienial to poprzedni wlasciciel w warsztacie na co mam od niego rachunek. Pierwszy raz cos takiego widze. Miedzy zaciskiem, a tarcza jest kilka milimetrow miejsca, wiec jesli sa za male, to doslownie o 2 - 3 mm. Albo okladzina na klockach jest za duza. Nie wiem, co z tym zrobic. Czy mozna tak jezdzic ? Zrobilem tak 6 tys km. i nic sie nie dzialo ale teraz jak o tym wiem, to mi to spokoju nie da. Wymieniac wszystko, czy sciac klocki, a moze zostawic ? Pozdrawiam Pawel |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Jest dobrze,zostaw.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Pierwszy raz cos takiego widze. Boje sie, ze zrobi sie rant na klocku i jakos go bedzie blokowac ale skoro mowisz, ze tak jest ok. Pozdro Pawel Ostatnio edytowane przez Speedo ; 09-07-2024 o 11:56 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Jezusie Nazarejski. Już nawet jak jest dobrze, to jest źle.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Oj dobra juz, dobra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem, a troche juz aut oblatalem. Nawet w nowych z salonu, zawsze sie robil rant. Dzieki wam i pozdrawiam Pawel Ostatnio edytowane przez Speedo ; 09-07-2024 o 11:56 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009