![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-12-2014
Model: TT9
Silnik: 2,4 TDCI
Rocznik: 2006
|
![]()
Na początek witam wszystkich czytających i piszących,
jak wiadomo transit koroduje w tempie masakrycznym i chciałbym go podmalować tu i ówdzie. Transit jest biały, tak jak chyba większość, ale jaki to biały? diamond, ice?... takie znalazłem opisy na lakierach. Obiekt jest z rocznika 2006 z motorem 2,4 TDCI. Pozdrawiam Andrzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
![]()
Nazwę koloru znajdziesz dekodując VIN, szczegóły natomiast tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Zgredzik Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 21-09-2015 o 18:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Imię: Naczelny
Model: Transit
Silnik: 2.4TD
Rocznik: 2000
|
![]()
Tu zaraz Ktoś przyjdzie i nakrzyczy że temat nie jest zgodny regulaminem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja ostatnio robiłem zaprawki progu. Miałem kupić puszkę lakieru na podstawie zaniesionej klapki paliwa do punktu co robią lakiery samochodowe. Ale kupiłem biały sprej na wiosce i nawet wyszło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak zwykle niezawodnie, DZIĘKUJĘ! wychodzi diamond white, dorabiam i będę psikał.
A z klapką jest niejaki problem, w sensie z demontażem, przynitowana jest... pozdrawiam Andrzej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Imię: Staszek
Model: transit
Silnik: 2.0 tdci 125 km
|
![]()
Mogę się mylić ale diamond white ma chyba trochę różnych odcieni .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
A poza tym ford pewnie i tak ma już inny odcień niż fabrycznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdr. A. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Imię: Staszek
Silnik: 2.0 tdci 125 km
|
![]()
Jeżeli pojedziesz do dobrej firmy która dorabia lakiery to zajmie im to 5 minut ja dorabiałem to tylko przyłożył do lakieru urządzonko (nie pamiętam nazwy) potem do kompa i wyszło mu jaki ma być lakier , różnica niewidoczna .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Imię: Dominik
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam, czy Ktoś rozkoduje mi jaki to kolor lakieru mojego Transit 2008? Dziękuje Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |