![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Andrzej
Model: Ranger
Silnik: 2.0biturbo
Rocznik: 2024
|
![]()
Hej posiadacze Ranger-a 2024 i nowszysch. Macie problem z wieszjącym się Sync-iem - cały ekran, klima itp staje się nieresponsywna?
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::advanced
![]() Imię: Grzegorz
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 BT 238KM
Rocznik: 2021
|
![]()
Będąc w salonie Forda na przeglądzie, bawiłem się tym tabletem w nowym Rangerze i też zauważalnie łapał „lagi”. To zdecydowanie przekonało mnie, że nie kupię już takiej taczki.
BTW: we wszystkich markach jest ten sam problem. Wprowadzana do aut elektronika jest o kilka poziomów niżej niż najnowsze układy logiczne, stąd często widać problemy ze współpracą systemów i to nawet w markach tzw. „Premium”. Kolega walczy z Volvo XC90 i ogromnymi lagami po wielokrotnych „aktualizacjach” w ASO. Takie tablety w autach użytkowych to dno i dwa metry mułu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No niestety. I rzutuje to nawet na "sprzętowe" sterowanie (pokrętła od temperatury).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-12-2009
Model: Ranger Wildtrak P703
Silnik: 2.0 205KM
|
![]()
Wprawdzie jeżdżę dopiero 3 miesiące ale jeszcze mi się nie zdarzyła zwiecha (ten większy tablet), a mam na tym punkcie czujność.
Co więcej, dzięki tabletowi zaoszczędziłem 2 tys bo Yanosik z telefonu działa bardzo dobrze z Android Auto w Rangerze.
![]() |
#5 |
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Jak mam Android Auto / CarPlay to chyba się nie wiesza, ale jak jeżdżę z wbudowaną nawigacją, to tak, regularnie. Ostatnio edytowane przez Speedo ; 20-05-2025 o 12:25 |
![]() |
![]() |