![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-04-2008
|
Ostatnio coś dziwnego dzieje sie z moim autem. Obrotomierz warjuje, silnik szarpie gorzej jak w czołgu już niedaje się jechać. Może ktoś miał podobny przypadek nie wiem co może być powodem. Przewody, cewka, moduł sprawdzone. Świece też ok...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 24-04-2005
Model: VB/RT/GIII
Silnik: 2.0/1,2/1.8
Rocznik: 97/95/93
|
Cytat:
wozidła... Vectra B 2,0 '97 - całkiem wygodne Twingo 1,2 '95 - mały pomykacz Golf III 1.8 GT '93 - bagażówka Yamaha XV700 [Regulamin Forum] [Szukaj] ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ http://img524.imageshack.us/img524/8421/emot2ok6.jpg |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCI 115 KM
Rocznik: 2005
|
Witam miałem podobne objawy, że podczas jazdy szarpał i wskazówka od obrotomierza spadała np jadąc cały czas z jedną prędkością 2 tyś obrotów nagle wskazówka spadała do 0 no i po paru miesiącach jak spadła to zgasł silnik i już nie odpalił okazało się, że padła cewka zapłonowa po wymianie wszystko ok obrotomierz już działa normalnie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-04-2008
|
dzięki śliczne!!!
wczoraj kupiłam nowe przewody, tzn drugie z kolei i już było trochę lepiej dziś zmienimy cewke może pomoze :fcp18 |
|
|
|