![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-06-2008
|
Za jakiś czas będę musiał skorzystać z usług ASO (obowiązkowy przegląd :567: ). Bardzo proszę o opinie na temat autoryzowanych stacji Forda w Warszawie.
/L |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 03-10-2007
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.0 I6
Rocznik: 1994
|
A może by się tak kolega najpierw rozejrzał?
Najpierw [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] A nie tak od razu po rejestracji na tacy...
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-01-2005
Model: FF II kombi Ghia
Silnik: 2,0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Polecam LIPSKI BS na ul. Ostroroga.
JAK NAJDALEJ OD AUTO-PLAZY. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-11-2007
Model: Focus
Silnik: 2,0 B+LPG
Rocznik: 2003
|
JAK NAJDALEJ OD AUTO-PLAZY.[/quote]
mojemu koledze podczas przeglądu w Auto-PLaza zginął wentylator chłodnicy, bez którego podobno przyjechał. Ponadto wyciągają kasę na rzekome naprawy których nie robią. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 31-03-2008
|
Można próbować wszystkiego ale nigdy do AUTO PLAZA przy Popularnej w W-wie. Byłem tam jeden jedyny raz (jak to mówią o ten jeden za dużo) i mam takie zdanie: NACIĄGACZE!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-06-2008
|
a ja byłem ostatnio w Bigu na Krakowskiej - super.polecam - konkretni goście
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-09-2007
|
Polecam AUTO NOBILE
Wszystkie Fordy serwisuję u nich i jest poprostu prima. Wszyscy moi znajomi mówią, że od jakiegoś roku mają najlepszą kadrę i z moich doświadczeń muszę to potwierdzić, a nieskromnie wspomnę, że z natury jestem już taki, że byle czym mnie nie zadowolą, a tu jednak miła niespodzianka. :fcp14 Co do Bigu nie powiem, że zły ale jeszcze trochę za młody dealer. Jak przejeżdżałem i wszedłem po wycieraczki to magazynier podał ze 3 ceny a doradca za założenie chciał łaskawie 20 PLN - trochę absurd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|