![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-01-2009
Model: Mondeo Ghia
Silnik: 2.5 V6 24V
Rocznik: 1999
|
Poniżej podaję namiary na sklepy z częściami (nie tylko do Forda) i katalogi części nie jest to reklama a efekt kilku godzin spędzonych przed kompem w poszukiwaniu części. Myślę że może to być pomocne wszystkim. Prośba jeśli macie jakieś linki do sklepów lub katalogów to proszę o ich zamieszczanie.
SKLEPY [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - hurtownia [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] KATALOGI [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: JA
Model: MAZDA 6
Silnik: BARDZO DOBRY
Rocznik: 2004
|
Dobry pomysł, zawsze warto poszukać i porównać ceny części u innych sprzedawców :fcp29
Ja natomiast proponuję dorzucić do listy katalog FOTA [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]))/Samochod1.aspx Albo wejść na stronę [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i tam kliknąć odnośnik KATALOG (po prawej stronie). Może nie mają sklepu internetowego, ale można znaleźć i zamówić stacjonarnie. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 16-05-2009
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009