![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tymon
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
Cześć czołem Panowie,
wczoraj pierwszy raz poznałem się z Forscan'em, wcześniej działałem na INPA dla BMW. Forscan wypluł mi kilka błędów. Skasowałem, pojeździłem i sczytałem go raz jeszcze, żeby zobaczyć co wraca. Poniżej wrzucam kody z opisem z forscana - prośba o informacje czy dobrze je czytam. Jestem otwarty na sugestie/uwagi, z góry dziękuję. Załączam również spis błędów przed i po kasacji w formacie txt do pobrania. P02E9 - Wysoka wartość sygnału w obwodzie czujnika położenia zaworu sterowania przepływem A” powietrza wlotowego w silniku Diesel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Czy tutaj mowa jest o przepływomierzu powietrza ? Znajomy wcześniej sczytywał go uniwersalnym interfejsem diagnostycznym Delphi i treści opisu była nieco inna - błąd powraca za każdym razem po kasacji. Z kolei na forum wyczytałem, że przyczyny powinienem szukać raczej przy przepustnicy.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P0087- Ciśnienie w szynie paliwowej/układzie zbyt niskie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Filtr paliwa był wymieniany, miałem lekkie problemy z odpowietrzeniem, ale finalnie się udało.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U3001- Nieprawidłowe wyłączenie modułu sterującego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Tutaj doczytałem, że sporo osób ma ten błąd, ale przyczyny raczej nieznaneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U0126 - Utrata łączności z SASM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Nic sensownego nie ustaliłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. B1B40- Przedni lewy zewnętrzny czujnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Nie działają mi czujniki parkowania, temat jest jasnyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|