![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 23-07-2004
Model: omega
Silnik: 3,0v6
Rocznik: 1998
|
![]()
Mam pytanie czy instalował ktoś gaz w Pszczynie w AUTO EKO GAZ na Bieruńskiej
Jeśli tak to prosze o info czy warto tam montować Ford Focus 1,8 barabasz
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: 24-05-2004
|
![]()
Jak juz jestes tak blisko, to moze Jastrzebie Zdroj, EKO-CAR maja hamownie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. !!!
P.S. Sam u nich nie zakladalem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#3 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-07-2004
|
![]()
Też polecam Jastrzębie, znam własciciela tego warsztatu (w zasadzie firmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i polecam go ze spokojnym sumieniem. Zakład Pana Cebuli jest naprawdę jednym z niewielu wysokiej klasy w Polsce !!.
Poza tym pasją własciciela są samochody, rajdy i tuning - to jest tez dosyć dobra rekomendacja. Ja co prawda gazu jeszcze nie zamontowałem - ale bedę montował u niego (najpierw chce autkiem "zrobić" pare tysięcy km - żeby sprawdzic co w silniku "piszczy" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) pozdr.
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzwonilem do Jastrzebia ale powalila mnie cena za ta sama instalacje roznica 1000 zl
jak dla mnie za duza mimo hamowni Focus 1,8 benzin
![]() |
#5 |
|
![]()
Weż pod uwage że masz Focusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (poszukaj info o gazie do tych autek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Instalacja w tej firmie gazu do 1.8 16v Zetec - kosztuje 2200, co jest b.dobrą ceną. Możesz mi wierzyć że gośc ci zaproponował najlepsze rozwiązanie do twojego autka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A fordy są dosyc 'kaprysnymi" autkami jeżeli chodzi o gaz, a co do Focusów - są zakłady które nie zakładają do nich instalacji.
![]() |
#6 |
|
![]()
Pytałem i w Jastrzębiu i w Pszczynie o sekwencyjny Omegas Landi Renzo w Jastrzębiu 5500zł w Pszczynie 4400 więc różnica jest, drugi sekwencyjny jaki zakładają w obu warsztatach to Prince w Jastrzębiu 6500 a w Pszczynie 5500zł ,a ja chciałem się dowiedzieć czy jest ktoś na forum kto zakładał gaz w Pszczynie bo Jastrzębie jest za drogie dla mnie przy takiej różnicy
![]() |
#7 |
|
![]()
A to faktycznie, 1000 zł to dosyc dużo - ja tez się pytałem o sekwencyjny do mondeo i w jastrzebiu powiedzieli mi ok 4000 - tylko nie wiem jakiej firmy.
Róznica ceny jest faktycznie "nokautujaca" - najlepiej poproś w Pszczynie o możliwość kontaktu z ich klientami którym montowali gaz do fordów takich jak twój. To jest najlepsza metoda sprawdzenia warsztatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Pogadasz z piecioma ludkami i wszystko jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W moim przypadku okazało się że auto spokojnie będzie chodziło na instalacji "zwykłej" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki za info chociaż szkoda że nie ma nikogo kto zakładał w Pszczynie
![]() |
#9 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-05-2005
|
![]()
a może ktoś w zabrzu zakłądał??
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: 10-05-2005
Model: Fiesta
Silnik: 1,4
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam zakładałem gaz w Pszczynie koło ronda przy szpitalu.