![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Jarek
Model: MK2 GALAXY
Silnik: 1,9tdi
Rocznik: 2003
|
Witam ,dziś najechał na tył mojego auta gość urywając mi zderzak , a dokładnie te plastikowe wypełnienie nie wiem jak to nazwać, i tu mam problem bo nikt nie wie jak to się nazywa i gdzie mogę kupić .Więc pytanie do was o nazwę i może cenę lub gdzie pytać
ps: objeździłem wszystkie szroty w mojej okolicy i nigdzie tego nie ma |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Foto. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta pianka czy jak ją zwać pod zderzakiem występuje tylko w komplecie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli o to ci chodzi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
wojtekn
W komplecie to razem ze zderzakiem ? czy cały komplet jak zaznaczyłem może znasz cenę |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Jak byś nówkę kupował w ASO to tak jak na zdjęciu masz trójkącik czytaj tak jak zaznaczyłeś. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pamiętam ile tam było. Rano odpalę drugiego laptopa gdzie mam programy to ci podam dokładnie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A w zamienniku dużo taniej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dzięki za odpowiedź będę czekał nie stety umnie brak nawet oryginału napewno chętny bym był na zamiennik .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Ok 1800 zł tak mam w katalogu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|