![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-03-2009
Model: mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2002
|
Witam,
Jak w temacie. Nadchodzi Zima trzeba rozejrzeć się za oponami co polecacie?? |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 07-10-2007
Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
|
podłaczam sie pod temat i prosze o opinie opon zimowych ling long grupa bridgestone
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-01-2008
Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
|
Jak się sprawują pirelli snow sport? oraz jak one wypadają przy Nokian WRG2 czy GoodYear UltraGrip 7+
Lepiej zostawić rozmiar 205/16 czy celować w 195 a może nawet 185? |
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-03-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 PB
Rocznik: 2000
|
Ja osobiście jezdze na UNIROYAL 2 sezon.
Jeżdzę po górach i po innych wierzchołkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie narzekam na opony jak do mnie sprawują się dobrze, nie miałem z nimi problemów. Na suchej na wierzchni nie są głośne, ścieralność jak nóweczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tego co pamiętam to mam 195/65/15 - chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tu link jakie posiadam: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] p.s taki dodatek na tych oponkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie Jedź Szybciej, Niż Twój Anioł Stróż Lata... Ostatnio edytowane przez TySiK ; 08-10-2009 o 22:33 |
|
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 09-02-2009
Model: mondeo kombi
Silnik: 2,0 tdci (FL),webasto
Rocznik: 2003,XII,2004
|
jak mi jeden dystrybutor opon (ART GUM)mówił że te wszystkie chińskie licencje markowych firm to to samo tylko gorsze (tańsze mieszanki)materiały użyte do ich produkcji i już pod własną marka np ling long
sam sie zastanawiam bo jestem przed zakupem zimówek, ceny są atrakcyjne takich opon w stosunku do markowych, natomiast może podobno się zdarzyć cytat wulkanizatora "...że opona będzie źle fabrycznie wyważona i co wtedy...", nie znam nikogo ze swojego otoczenia co by zakładał takowe opony namawiano mnie na letnie jakieś chińskie, ale górę wziął rozsądek i padło na firestony tz 200 droższe były o 60,00 ale spokój większy ogólnie myślę iż jest to własny wybór i własna ocena |
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|