![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-06-2005
|
witam czy w moim mondku jest problem z zawieszeniem?
sruba od jednej z gum(nie wiem jak fachowo owa guma sie nazywa) na wachaczu wbija mi sie w obudowe od skrzyni biegow, dodam ze u ojca w kombiaku jest to samo. slychac stuk w czasie ruszania. jaka moze byc przyczyna, czy ford robi taki ciasne samochody ze nie mieszcza sie oprzyrzadowania?
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-04-2005
|
Nic nie jest za ciasne . Jezeli mówisz o lewym wachaczu to jest problem z jego demontazem i niektórzy ''magicy'' pózniej wkładaja ta srube od dołu [orginalnie jest włozona od góry i zeby ja wyciagnąc to trzeba wygrecic sanie podnies silnik + skrzynie i opuscic chłodnice w tym problem] a jak jest włozona od dołu to za duzo wystaje od góry i moze chaczyc o skrzynie .
Ja osobiscie tez mam włozona od dołu ale od spodu mam podkładki i na górze wystaje tylko nakretka. Latwiejszy wtedy jest demontaz waczacza . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-06-2005
|
dzieki za pomoc i wytlumaczenie mojego pytania z ktorym borykalem sie od samego kupna autka.
w dowod mojej wdziecznosci przyznalem jeden punkcik. jeszcze raz dziekuje
|