![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-06-2010
Model: Focus
Silnik: 1,8
Rocznik: 2007
|
Witam,
Od paru dni mam forda focusa 2007 z radiem 6000CD. Po każdym uruchomieniu silnika po parunastu sekundach słyszę głośnie piknięcie w głośnikach. Czy ktoś wie co to może być? Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Przemek
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
|
witam.
mam ten sam objaw.pika cały czas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czasami to mnie denerwuje, ale ogólnie da sie wytrzymać. czy masz może zamontowany zestaw głośnomówiący w aucie ? to piknięcie jest według mnie od zestawu głośnomówiącego który mam w swojej foce. w przypadku kiedy tel. masz aktywny - połączony z zestawem wtedy pojawia sie inne piknięcie. jak tel. jest nie aktywny z zestawem to piknięcie znowu jest takie jak zawsze. ja mam zestaw głośnomówiący firmy NOKIA. aparat tel. łączy sie za pomocą "blutu"-bezprzewodowo. pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-06-2010
Model: Focus
Silnik: 1,8
Rocznik: 2007
|
Dzięki wielkie za info.
Faktycznie mam zestaw nokia i sprawdziłem, że to jego sprawka. Ciekaw jestem czy można to wyłączyć. W instrukcji do zestawu nic nie ma na ten temat. Jedyne info to, że zestaw się włącza w momencie przekręcenia zapłonu i wyłącza w momencie wyłączenia zapłonu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Przemek
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
|
witam.
zapytaj sie lepiej kogoś kto handluje telefonami komórkowymi o ten zestaw głośnomówiący czy można wyłączyć dźwięk ? jestem sam ciekaw czy można to zrobić ? sam chętnie też bym wyłączył. instrukcji obsługi od zestawu głośnomówiącego nie posiadam-nie otrzymałem jej kupując auto pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|