![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Bartek
Model: Fusion MK2
Silnik: 2,0T
Rocznik: 2015
|
Przeszukałem wiele stron ale nigdzie nie mogę wyczytać czy w Fusionie MK2 lub Mondeo mk5 występowała pamięć fotela pasażera. Czy jeśli w fotel pasażera jest elektryczny to czy przy nie wielkim nakładzie finansowym da się dołożyć pamięć. Jeśli nie było to mam plan załatwić przycisk z drzwi od anglika plus moduł z fotela co jeszcze było by potrzebne (co brakuje u pasażera w porównaniu z kierowcą)? Wszystkie uwagi oprócz negatywnych mile widziane. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mieczysław
Model: Mondeo mk4 ,Puma 1,7
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2007
|
pewnie jeszcze będzie potrzebna wiązka, ale to niech potwierdzą posiadacze tego modelu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Wiązkę od drzwi do fotela się znajdzie na polskim szrocie od fotela kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zastanawia mnie tylko czy trzeba coś kodować bo jeśli pamięci pasażera nie ma dostępnej to kodowania również nie będzie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-11-2007
Model: było Mondeo ST220, Focus ST MK2, ST MK3, Focus RS MK2, STi Blob PPP, jest Konik GT i inne na F
Silnik: 2.0-5.0
Rocznik: 2015 wzwyż
|
u mnie w Escape jest pamięć, 3 przyciski są przy przełączniku blokady/otwarcia drzwi, a wszystko razem przy klamce od drzwi.
może jakiś swap
|
|
|
|
#5 |
|
|
Na pierwszy rzut oka przyciski takie same ale tak jak z zegarami lub włącznikiem może być minimalna różnica i pupa a do tego trzeba by ramkę wokół guzików i tak od anglika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ma ktoś może schemat od pamięci fotela do Fusiona MK2?
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|