![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Lukasz
Model: Mondeo MK2
Silnik: 2.0 automat
Rocznik: 1997
|
Witam
Mam problem z instalacją klimatyzacji, którą niedawno dołozyłem sobie.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupiłem cały komplet, czyli parownik, osuszacz, chłodnice, podwójne wentylatory, przekażnik od szybkiego biegu wentylatorów. Do tego- instalację czyli mała kwadratowa wtyczka czteropinową- nad wentylatorami, drugą cześć wiązki miałem już fabrycznie, więc tylko wpiąłem się tą wtyczką kwadratową nad wentylatorami i drugą wtyczką od podwójnych wentylatorów- wszystkie kolory sie zgadzały. Dołożyłem przekażnik od szybkich obrotów, - ten czarny bo zielony ten wysoki juz miałem. Odpaliłem auto, włączyłem klimę i na początku wentylatory załaczyły się od razu na II biegu i na dodatek !! Pracują - równo ze sprężarką, czyli jak sprężarka się załączy to i wentylatory, jak się wyłączy to wentylatory też. Walczę z tym trzeci dzień . Klima działa - jest szczelna i chłodzi. Tylko dlaczego jak załączy sie sprężarka - to wentylatory stają na chwile i za moment znowu chodzą ?? Gdzie może leżeć przyczyna??? Bo brakło pomysłów !!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi. PS. Miałbym mała prośbe - do posiadaczy MK1 z klimą fabryczną. Ile macie fabrycznie przekaźników do wentylatorów w skrzynce bezpieczników. czy tylko ten jeden - wysoki zielony , czy dwa - drugi czarny.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i czy macie- podwójne wentylatory czy jeden wiekszy pojedyńczy? Dzięki z góry. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez akwedukt76 ; 19-04-2011 o 12:41 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|