![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Focus MK2
Silnik: 1.8 Duratec
Rocznik: 2006
|
Witam,
Tak jak w temacie, mam problem z czujnikami parkowania, po wlaczeniu wstecznego jest ciagly bip czyli ktorys z czujnikow przestal dzialac.Szukalem w sieci info ale tylko znalazlem opis do mondeo, szukalem u siebie w Focusie 2006 tej wtyczki w tym samym miejscu ale jest tylko modul komfortu w tym miejscu. Czy ktoś wie gdzie znajde w Focusie wtyczke rezystancyja i uklad do czujnikow? Pozdrawiam Pawel. Bump: Znalazlem po prawo, a ja szukalem na lewo. A ktorym programem do Forda moge sprawdzic info o czujnikach ... nop. IDS v84 ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Panowie, rozebralem prawy bok w bagazniku ale jest tam tyylko modul od czujnikow a nie ma wtyczki rezystancyjnej ? Gdzie jej szukac Panowie ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Znalazlem sam, Wasza pomoc nieoceniona .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-06-2015
Model: s max
Silnik: 1.8
Rocznik: 2006/07
|
mozesz napisac gdzie znajdue sie ta wtyczka ?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
Cytat:
To nie jest helpdesk 24/7 z natychmiastową odpowiedzią na każde zadane pytanie. Najpierw szukasz, jeśli nie znajdziesz otwierasz nowy temat, a jak znajdziesz zanim ktoś Ci odpowie, to wypadałoby się jednak podzielić informacją (dla potomnych), a nie żalić, że w 14 godzin odjąć 8 na spanie czyli w sumie 6 nikt Ci nie odpowiedział, ewentualnie zastanowić czy pytanie było poprawnie zadane.
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|