![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
W archiwum nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Moje pytanie kieruję do kolegów którzy mają Mondeo po liftingu w 2005 roku! - czy w desce rozdzielczej posiadacie przycisk otwierania tylnej klapy. Pytam ponieważ ja nie mam i instrukcja też nie przewiduje. W starszych modelach widziałem, że coś takiego było. - może ktoś z kolegów montował i podzieli się doświadczeniami? pozdrawiam Arturek
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 08-07-2008
Model: Mondeo mk3
Silnik: 1.8
Rocznik: 2006
|
Przycisku nima, w sumie po co? Masz w kluczyku jakby co...
Pozdrowki |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Wersja zubożona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A poważnie od 2004 zaprzestano montować zamka na kluczyk do klapy, a właśnie od ostatniego liftingi zaprzestano montować otwieracz w kabinie. Czy dobrze??? Nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Dzięki za odpowiedź.
Miałem dylematy czy mam bardzo zubożoną wersję. Poprzednio w escorcie i focusie miałem przycisk otwierania tylnej klapy.
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-10-2008
|
Witam!
Ja mam taki przycisk do otwierania tylnej klapy, ale niestety on mi nie działa. Czy miał ktoś kiedykolwiek taki problem i może wie ktoś co jest tego przyczyną? Wiem, wiem klapę mogę otworzyć z kluczyka, ale wygodniej jest tym przyciskiem. Pozdrawiam i jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytanie to proszę o rady. Dzięki. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: Ford Mondeo Kombi [MK3-Trend]
Silnik: 2.0 TDCi (115KM)
Rocznik: 23/08/2004
|
Cytat:
PS. Faktem jest ze NIE posiadam zamka bagaznika na kalpie, sam bagaznik otwieram przewaznie poprzez pilota zamka centralnego rzadko tym przyciskiem w kabinie, dodam jeszcze ze mondik jest po FL ...
Duratorq DI 2.0 HPCR; 6 manual; kolor Panther Black Metallic; jasna kremowa skórzana tapicerka; srebrne relingi, alu. 16" (6 ramienne Alutec); przyc. szyby; webasto; tempomat; pod. fotele,szyby,lusterka,spryskiwacze; full elekt; climatronic; system DVD (z bezprz. nagło. słu. x3 + 2 ekrany LCD w zagłowkach) |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-11-2007
Model: Mk3 Kombi TrendX+ESP
Silnik: 130PS TDCI
Rocznik: 2004'FL
|
Cytat:
Pozdrawiam, daj znac czy to opanowales P.s. to ci sie moze przydac: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-10-2008
|
Cytat:
Dzięki! Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: Ford Mondeo Kombi [MK3-Trend]
Silnik: 2.0 TDCi (115KM)
Rocznik: 23/08/2004
|
teraz to juz wszystko jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Duratorq DI 2.0 HPCR; 6 manual; kolor Panther Black Metallic; jasna kremowa skórzana tapicerka; srebrne relingi, alu. 16" (6 ramienne Alutec); przyc. szyby; webasto; tempomat; pod. fotele,szyby,lusterka,spryskiwacze; full elekt; climatronic; system DVD (z bezprz. nagło. słu. x3 + 2 ekrany LCD w zagłowkach) |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|