![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Agnieszka
Model: FOCUS MK2 FL
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2010
|
Witam.
Jestem nową klubowiczką więc proszę o pomoc. Przed chwilą mechanik zadzwonił do mnie i przy okazji wymiany oleju stwierdził wyciek na kompresorze klimatyzacji w moim "synku". Za bardzo nie wiem o co mu chodzi ale powiedział mi, że nowy kosztuje 1000 zł albo mam szukać używanego ale z gwarancją. Ewentualnie wchodzi naprawa tego tylko, że nie wiadomo co się popsuło. O co mam pytać mechanika, który zna się na kompresorach bo z tego co wyczytałam na forum to takie usterki w MK1 są częste i tak naprawdę można je usunąć niewielkim kosztem. Może znacie jakiegoś miłego i dobrego fachowca w okolicach Zielonej Góry. Pozdrawiam Agnieszka |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Przonoszę cię do ludzi z twojej lokalizacji to raz a dwa, proszę poprawić tytuł temat.
Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Witaj aszka80 w gronie FORDo maniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę jednak żebyś używała funkcji "szukaj", bo podobny temat już istnieje: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|