![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-01-2013
Model: mk3
Silnik: benzyna
Rocznik: 2003
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
nie
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-01-2013
Model: mk3
Silnik: benzyna
Rocznik: 2003
|
ale dlaczego ????
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
bo bardzo duże prawdopodobieństwo miny
wyszykowane przez handlarza, z relatywnie niskim przebiegiem, oczywiście bezwypadkowe, silnik wymyty, opony nabłyszczone... no i oczywiście wspaniale tanie |
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK3 GHIA
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Ze zdjęcia nic nie stwierdzisz szczegółowo,jedz i go dokładnie obejrzyj,tak to nie powiem bo ładnie wygląda ale ciekaw jestem co kryje w sobie.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
He he, widzę, że więcej osób go znalazło...sam trafiłem na niego wczoraj na Allegro i miałem pisać do kolegów o opinie...poprosiłem nawet naszego speca od vinu - majka32 o rozkodowanie i oto co wyszło...porównaj sobie sam:
Nazwa pojazdu: Focus 2008-2011 (CB4) Numer VIN: WF0SXXGCDS8A77830 Data produkcji: 17-03-2008 KODY CECH PODSTAWOWYCH Focus 2008- Kombi Seria 32 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma 5-biegowa ręczna - B5/IB5 Etap IV ograniczania emisji LHD FWD Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym (+)"PL" Czerwony Colorado Ecrin / Srebrny/Ebony KODY CECH DRUGORZĘDNYCH Bez schowka pod podłogą nr 2 Wyprodukowano w fabr.w Saarlouis Zestaw bezpiecznych zamków nr 1 Bez pakietu wyp. specj. Bez pakietu zwiększającego wygodę Poziom marketingowy 1 Bez zestawu do napraw opon Bez globalnego/automat. zamykania Ok. przednie zamykane 1 dotknieciem Z Szybami Tylnymi Sterow. Ręcznie Ze standardową przyciemnianą szybą Bez osł.termicznej szyby przedniej Z Ogrzewaną Szybą Przednią Bez popielniczki w konsoli Bez schowka pasażera o reg. temp. Z mala konsola Kolor wyk.wnętrza-Medium Dark Flint Kolor wnętrza - Ebony Bez przednich mat podlogowych Bez osłon przeciwsłonecznych Bez Siatki Zabezpieczenia Ładunku Z wykładziną przedziału Bez reling.do mocow.ład. Bagaznik dachowy bez poprzeczek Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Podwój.lust.ster.ele.ogrzew.z kier. Z środk. zagłówkiem z tyłu B. podpory ledzw siedzenia kierowcy B. podpory ledzw siedzenia pasazera Bez reg. temp. siedz. kierowcy Bez reg. temp. siedz. pasażera z regulatorem 4-poz.pol.siedz.kier. Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas Bez sprzegu przyczepy Kluczyk skład.ze zdalnym ster. Bez drugiego klucz. zapł.zdal.otw. Z Centralnym Zamkiem Ze zdalnym otwieraniem drzwi Bez ukł. otw. drzwi bez kluczyka Z czest.pracy przeryw Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy Bez układu mycia reflektorów Bez Szyberdachu Bez paska akcentu linii boczn.nadw. Air Curtain Restrnt LH Air Curtain Restrnt RH Z poduszka powietrzna kierowcy Z Poduszką Powietrzną Pasażera Z boczną podusz.pow.- str. kierowcy Z boczną podusz.pow.- str. Pasażera Bez sztyw.mocow.punkt. Isofix ze stalowym kolem zapasowym Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi Felga stalowa 6J x 15 Opony 195/65VR x 15 Kołpak Mid 15 - Styl C Nieblokujące nakrętki kół Z Zawieszeniem Standardowym Z tylnymi ham. tarczow. Bez wspomagania awaryjnego hamulców Układ ABS na wszystkie koła Bez osłon ochronnych Standardowe siedzenie przednie Ze stałymi pedałami FordEcat Kierownica-winyl/sat. opaski Bez Układu Sterowania Prędkością Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Less Tyre Inflation Monitor Bez Autoalarmu Bez tyln.czujnika odl.przy park. Bez przed. pom. przy park. Z gniazdem A/V Bez połączenia interfejsu Bluetooth Wyp.podst.CD + Radio AM/FM ICE Feature Pack 20 Z 6 glosnikami Bez Zestawu Do Telefonu Bez modułów uruchamianych głosem Ze Sterow.Radiem Na Kolumn. Kierown Bez gniazda zasilania Bez zestawu do stylizacji Z reflektorami halogenowymi Ze Światłami Do Jazdy Dziennej Bez Przednich Lamp Przeciwmgielnych Z aluminiowymi ramkami reflektorów Bez swiatel progowyc Światła tylne - wersja 1 Bez regulacji ustaw. reflektorów To wszystko co po vin znalazł majek32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ktoremu serdecznie dziękuję... Sam jeżdżę Renault Clio III i szukam czegoś większego, bo mi się rodzinka powiększyła...Spodobał mi się Ford i szukam czegoś ciekawego... Także proszę użytkowników Fordzika o opinię nt tego auta. Osobiście mam wątpliwości...parę rzeczy mi się nie zgadza, ale nie chcę sugerować co... Ostatnio edytowane przez Ksosik ; 16-06-2013 o 21:15 |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|