![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy MK3
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2006
|
witam
mam pytanie : czy ta ramka będzie pasować do Galaxy MK2, [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i drugie pytanie czy przyciski z tej Fordowskiej będą pasować do niej? wdg zapewnień sprzedawcy będą. ja mam takie przyciski: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam i proszę o pomoc do Pana Moderatora: proszę nie przenosić tego tematu do działu audio/gps - tam mi na niego NIKT nie odpowie
były: Golf III 1,9 TD; Carisma 1,9 TD; Mondeo 2,0 TDDI, Galaxy MK2 1,9 TDI, jest Galaxy MK3 1,8 TDCi Ostatnio edytowane przez jacekr_2 ; 27-02-2013 o 14:52 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
A niby czemu ma ktoś to przenosić pytanie jest o ramkę a nie o radio. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jeśli chodzi o nią nie wiem co masz teraz w aucie standardową ramkę ze zwykłym radiem czy wersje z navi. Musisz pamiętać że przyciski od wersja A nie pasują do B są inne. Wizualnie wygląda że powinna pasować tylko pytanie czy mocowania jej są takie same jak w galaktyce bo to VW i Passat z tego co czytamy w aukcji. EDIT: o teraz wiem już co masz bo fotka się pojawiła a więc przyciski nie będą pasować trzeba je wymienić. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy MK3
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2006
|
skoro nikt nie wie jak to zrobić , to musiałem sam sie pomęczyć, ale już wiem jak.
wiec po kolei: ramka trzyma na 5 śrubach: 1-w głębi w koszu radia 2- w kieszeniach na kubki, widoczne po otwarciu kieszeni 2 - na dole przy regulacji nawiewu najgorszy dostęp jest do tych przy nawiewie, trzeba delikatnie podważyć osłonkę wkoło przełączników i ściągnąć i dopiero mamy dostęp do śrub pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Galaxy Zetec 16v
Silnik: 2.3 benzyna
Rocznik: 2001
|
Wznawiam temat ramki do mk2
Posiadam ramke w kturej nie da sie wstawic radia 2din z orginalnym radiem forda Znalazlem na aukcji ramke od sharana wyglada zupelnie identycznie tylko ma wiecej miejsca na zamontowanie kieszeni 2din [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pytanie polega na tym czy mocowania beda pasowac i czy bede mogl wcisnac stare przelaczniki Z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Zerknij tu na foto:
http://forum.fordclubpolska.org/show...0&postcount=13 Stare przyciski ci nie podejdą. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
a jak kupie przyciski od sharana to wtyczki beda te same czy tez musze cos przerabiac (nie bylem pewien bo jak szukalem wlacznikow to pisze na aukcjach galaxy sharan jak by byly takie same)
Ostatnio edytowane przez Magik1234 ; 02-07-2014 o 09:09 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Z tego co pamiętam to chyba tak, ale niech ktoś inny to potwierdzi na 100 %.
PS. Taka sama ramka była też w Galaxy i przyciski. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jak ktos ma namiary gdzie kupic od galaxy albo jakis inny pomysl to prosze o podpowiedz bo sie napalilem na radyjko pionieera 2din Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: znalazlem cos takiego ale wydaje mi sie ze ktos nie wie co pisze bo ta ramka wyglada jak moja z orginalnym radiem nie wierze ze to jest 2 din [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 02-07-2014 o 13:31 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: MK2
Silnik: 2.3 + LPG
Rocznik: `00
|
trzeba polować...
sam się rozglądam za czymś takim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Kupilem cos takiego od vw sharana ,w piatek przyjdzie to sprawdze czy przyciski da sie wlozyc stare jak nie to dokupie od sharana i zaczne montowac (mam nadzieje ze ramka bedzie taka sama jak do galaxy)
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|