![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-09-2008
Model: FF MK3
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2016
|
Mam pewien problem, mianowicie centralny w moim FFmk3 coś słabo łapie. Muszę być praktycznie przy samym aucie by zadziałał i to czasami nastręcza problemu, gdyż raz zadziała prawidłowo a innym razem nie reaguje na przycisk otwierania, czy zamykania. Czasami muszę wcisnąć zamknij, pyknie po czym zareaguje na przycisk otwarcia.
Wymieniłem baterie na nowe, podginałem blaszki styki baterii, nawet dorobiłem nowy klucz-pilot i doprogramowałem ale nic to nie zmieniło. Nadal działa jak chce tak na starym jak i na nowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie wiem co może być przyczyną, czy ktoś ma jakiś pomysł lub spotkał się z tym problemem ? Co może być uszkodzone ?, błędów nie podaje, czy jakieś programowanie ponowne modułu centralnego coś pomoże ? |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|