![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
FCP member
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5, Kuga MK1
Silnik: 2,0 EcoBlue 150 KM , 2.0 TDCI 136 KM
Rocznik: 2020, 2008
|
Witajcie
znalazłem takie ogłoszenie VIN WF05XXGBB54G61676 , nawet w miarę wszystko się zgadza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już mam rozkodowany , autko widzę ma blachy jeszcze z flagą , czyli autko w jednych rękach od dłuższego czasu , obecny właściciel jest drugim , [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oto co mi właściel napisał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "" Pierwszy właściciel serwisował samochód w ASO, ja natomiast mając auto po gwarancji wszelkie usterki usuwałem poza autoryzowanym serwisem (choć w większości oryginalnymi częściami). Auto kupilem w 2007 z przebiegiem 81000, teraz jest prawie 163000. Ja niewiele jeżdżę (ok. 10-12 tys. km rocznie) - dowodu na to nie mam, ale nie mam żadnych oporów, jesli chce Pan to zweryfikować w ASO. Samochód jest w dobrym stanie - wszelkie usterki usuwane były na bieżąco, gdyż tego auta codziennie używałem jeżdżąc chociażby do pracy"" pytanie do właścicieli mondeo z automatem - jak się ta skrzynia spisuje , strach się bać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., czy można ewentualnie ryzykować ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
|