![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Joanna
Model: C max
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam, od ponad dwóch lat jestem szczesliwa posiadaczka c maxa. Problem jednak polega na tym, ze auto podczas jazdy mi sie dlawi, czuc takie przeskoki, jakby kaszlalo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (wybaczcie, ale jako kobieta nie potrafie inaczej tego opisac). Dodatkowo przy niskim stanie paliwa, jeszcze zanim sie zapali kontrolka, autem szarpalo i gaslo. Odpalal mi kolega kilka razy na plaku, mimo tego ze paliwa jeszcze bylo sporo, mechanik wymienil ponoc zawor cofajacy paliwo(?), ale nie pomoglo. Z racji tego, ze jako kobieta nie znam sie zbytnio na samochodach, mozecie mi prosze podpowiedziec co mechanik powinien sprawdzic i za co sie zabrac? Bo nie chce jezdzic od jednego do drugiego, kazdy cos tam wymienia i zbiera kase a ja dalej mam problem.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciej
Model: Focus c-max
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2006
|
Witam ja bym zaczął od wymiany filtra paliwa😀
Wysłane z mojego HUAWEI Y550-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Joanna
Model: C max
Rocznik: 2008
|
Wymieniony byl dwa miesiace temu, nie pomoglo. Wymieniali mi juz jakies wezyki przy wtryskach, bo podejrzenie najpierw na nie padlo, jakis przewod cisnieniowy.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Filip
Model: Focus C-MAX
Rocznik: 2005
|
Może smok w zbiorniku. Miałem podobnie kiedyś w Micrze że przy niskim stanie paliwa (nie mylić z rezerwą) auto po długim skręcie w prawo sie zapowietrzalo.
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|