![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-10-2008
|
Witam.
mam takie zapytanie, napiszcie jak u was w Waszych Focusach Mk1 wygląda sprawa korozji. Zauważyłem że w moim1,8 tddi 90 km 2000r. dość mocno postępuje, jest widoczna na wszystkich drzwiach ,tylnej klapie ,progu oraz na elementach zawieszenia . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 28-11-2007
Model: FF1+S-Max-Fiesta
Silnik: 2,0TDCI 130 aut - 1,4 TDCI
Rocznik: 2008r titan.- 2002r
|
U mnie przednie drzwi ale na zewnątrz jeszcze nie widać,w kącikach progu jak tylne drzwi się otworzy,klapa tylna nad rejestracją tam gdzie ta listwa ozdobna,maska też ma kilka pryszczów na rantach,z tego co zauważyłem to bardzo wolno
ta rdza idzie. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 31-03-2008
|
Przy zakupie miałem "upust" na korozję. W lecie wstawiłem nową klapę bagażnika (mam heczbeka) a teraz rozglądam się na allegro za lewymi drzwiami (klapa też z allegro, szukam w kolorze nadwozia więc odpada malowanie). Myślę, że na wiosnę będę miał fokusa bez rdzy - chyba że coś się jeszcze ujawni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|