![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Grzegorz
Model: Escape
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2013
|
Witam może temat już był to proszę o link montaż klamek ford mondeo mk3
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
|
jeszcze jakbyś napisał czy zewnętrznych czy wewnętrznych to byłoby prościej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w każdym bądź razie jeśli zewnętrznych napisz na pw do ENGa on się w to bawił ewentualnie w dziale MOJE AUTO Eng opisał wiele instrukcji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Witam.Przepraszam ,że nie uściśliłem klamka zewnętrzna. jeszcze raz sory
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-09-2008
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0TDDI 147KM
Rocznik: 2001
|
z boku drzwi nad zamkiem na wysokości klamki za zaślepką jest wkręt na torx-a, który wykręcasz po czym przesuwasz całą klamkę w stronę krawędzi drzwi i wyciągasz tak jak przy otwieraniu.
|
|
|
|
#5 |
|
|
tak to wiem ale jak ję zamontować .Ta mniejsza część po zamontowaniu się rusza może coś żle robię
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-09-2008
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0TDDI 147KM
Rocznik: 2001
|
Najwyraźniej tak, wszystkie elementy muszą być dobrze spasowane (klamka zewnętrzna jak i części wewnątrz drzwi) po czym z boku dokręcamy torx-a i nic nie powinno się ruszać.
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Karol
Model: .
Silnik: 2.4
Rocznik: .
|
Mam dokladnie ten sam problem co kolega. Wkladam klamke dokrecam torx i to sie wszystko rusza.
Zaslepka z dizurka na kluczyc dokrecona jest z tylniej czesci a przednia odchyla się od drzwi.. niewiem co zrobic, co jakis czas poprostu wyrywam klamke i musze rozbierac drzwi zeby ja wsunac spowrotem... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
|
Odświeżę temat.
Właśnie przy otwieraniu drzwi pasażera z przodu klamka została mi w ręku - zbyt mocno szarpnąłem (znany problem z otwieranem drzwi pasażera) i zapewne coś urwałem. Czy, aby zmienić kolor zewnętrznej klamki można przełożyć jej części, czy tylko przemalowanie wchodzi w rachubę ? |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|