![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-05-2022
Model: Focus MK2 (lift)
Silnik: 2.0L benzyna (145 KM)
Rocznik: 2009
|
Witam. Niedawno zakupiłem Focusa 2009r po lifcie. Zakładam, że czarne przełączniki które pokazuje na załączonym zdjęciu są do podgrzewanych foteli, lecz po włączeniu fotele nie grzeją się. Moje głupie pytanie brzmi czy jest to zależne może od temperatury powietrza czy może coś podobnego? Może po prostu nie działają same z siebie, ale wolę wcześniej zapytać was Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z góry dzięki
123.jpg |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
To nie jest fabryczna instlacja, wiec jak nie rozbierzesz to nikt nie odpowie co tam siedzi i jak ma działać.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Test robiłeś na włączonym czy na wyłączonym silniku? pozdarwiam Arturek
|
|
|
#4 |
|
|
Okazuje się że prąd jest więc pewnie maty do wymiany. Chciałbym się tylko dowiedzieć czy kostki które pokazuję na zdjęciach są od oryginalnych mat fordowskich czy to jakieś zamienniki ?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Coś w tym stylu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
w takim razie chyba daruje sobie wszelkie montaże. Nie chcę bawić się w tanią chińszczyznę która spali mi auto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|