![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Radek
Model: Focus
Silnik: 2.5 MR'05 ST 225 km
Rocznik: 2007
|
Witam
Musiałem dobrać się do anteny od środka i w tym celu zdemontowałem kabinówkę, która dyndała na kabelkach. Jak ją z powrotem przymocowałem, to przestała działać. Bezpiecznik 104 "oświetlenie wnętrza" jest dobry i oświetlenie nóg działa. Czy do kabinówki jest jakiś inny bezpiecznik? Czy mógłby ktoś pomóc i powiedzieć, czy jest dobrze podłączona wtyczka? Są jeszcze dwie wolne wtyczki, ale one o ile pamiętam podłączone nie były. Do czego są? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Krzysztof
Model: fokus Mk2 FL byl i milo wspominam ; focus Mk3
Silnik: 1.6tdci 109Ps ; 1.6 tdci 115Ps
Rocznik: 2008 ; 2014
|
Jeżeli przewodów nie odpinałeś, to sprawdź przełącznik w lampce
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Napisał że odpinał i widać że źle podłączył.
Źle podpiąłeś wszystko. Pojedynczy plus na prawo. Podwójna masa w miejsce tego plusa. Submarine chyba po prawej u góry jest złącze. Czarny przewód po lewej nie wiem czy jest do czegoś wpięty (co chwilę coś nowego wychodzi na tych zdjęciach) Luzem, przewód do wpięcia mikrofonu. Tu masz zdjęcia lampki z Submarine w wersji czarnej ST. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Antej ; 01-04-2023 o 06:58 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nie napisałem, że odpinałem wtyczki, tylko zdjąłem lampę. Być może jakiś przewód się odpiął. Zrobię jeszcze kilka lepszych zdjęć pod różnymi kątami. Jak ją wyjąłem, to była tylko jedna wtyczka wpięta, stąd moje pytanie o pozostałe.
Co do zdjęć z odnośnika, to nie wiem co mam z nich wywnioskować. To są gołe lampy bez przewodów... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Na moje oko, to podwójna wtyczka jest niepodłączona do lampki, a bez niej lampka nie bedzie świecić (wtyczka z kablem niebieskim i żółtym) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tu opis wtyczek z innego tematu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. słabo widać złącza na zdjęciu ale moim zdaniem powinno być tak: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 01-04-2023 o 16:58 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
OK. Wielkie dzięki. Podpiąłem tak jak podpowiedzieliście i działa.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|