![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 23-11-2012
Model: mk3
Silnik: 2,2
Rocznik: 2004
|
Uwaga na te auto totalny ulep, szpachla na słupkach, drzwiach, itd. Nie wpłacajcie zaliczek pan jej już nie oddaje.
W moim wypadku sprawa w sądzie. 2FMTK4A31KBC12586 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
"Gadanie o ulepie" to raczej kwestia umiejętności oraz rozumienia sensu posługiwania się miernikiem grubości lakieru... Czy było po co akurat te pomiary robić, to pewnie kolega Sławek @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] powie w oparciu o VIN... Z serwerów Forda widać, że auto miało 7 grudnia 2020 roku przebieg 25.132km - więc w 1,5 roku do teraz "nawinęło" niecałe 3,0 tys. km... Powiedział bym "to jest zastanawiające"...
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 23-11-2012
Model: mk3
Silnik: 2,2
Rocznik: 2004
|
No jak miernik pokazuje na każdym elemexie po 700 mikronów a na słupkach kończy się zakres to chyba jest coś nie tak.
Znaczek ST line na błotniku złamany i przyklejony na 2 stronna taśmę do paneli. JESZCZE RAZ OSTRZEGAM |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
700mikronów jak Kolega napisał to są co najmniej 4 warstwy lakieru fabrycznego... Nie ma opcji na taką grubość lakieru. 1 warstwa ma zwykle ok. 150 do max 250 mikronów. To ostatnie to "w porywach", na dużych płaskich powierzchniach...
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
no ale tylko frajer mogl uwierzyc ze mozna sprzedac Edka w tej cenie, wyposazeniu i przebiegu bez przygod duzych..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
Panowie, ja też chciałem kupić to auto, ale jak zapłaciłem za sprawdzenie VIN na stronie autobaza i zobaczyłem zdjęcia to włos na plecach mi się zajeżył. Wiem, że temat już jest stary ake samochód pojawił się w 2025 na OtoMoto jako perełka a był po powodzi, zniszczony i zalany doszczętnie , nie wiem jak oni go wyklepali. Ostatnie zdjecie już wyklepany na otomoto. Tragedia., za takie coś powinien być kryminał.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
VIN rzecz nabita, może tyle zostało z tego auta.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|