Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|dolnośląska

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 21-02-2009, 12:16   #1
ziomalb1
ford::average

Model: MKI Kombi Białe
Silnik: 1.8 PB
Rocznik: 1994
Domyślnie [MK1] SONDA LAMBDA

Witajcie szukam sony lambdy do swojego mondika (wydaje mi sie że moja padłą za duże spalanie w mieście gazu było w granicach 10-13 l/100 km a jest 17-20 l/100 km przy naprawde spokojnej lezdzie :567: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. są już spore koszta wiec lepiej ja wymienić) jaką polecacie zamiennik czy lepiej dopłacic i kupić orginalna ja znalazłęm coś takiego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ale na allegro sa różne i cena zaczyna sie od 50 zł w górę ,moze ktos z was juz wymieniał sonde i sie podzieli doświadczeniem czekam na opinie i sugesteie pozdrawiam :fcp18

Stary 23-02-2009, 14:14   #2
dyda6joe
ford::professional

Model: Mondeo Mk1/sedan/ghia
Silnik: 2.0
Rocznik: marzec 1993
Domyślnie lambda orginalna

naturalnie pieniądz lepiej pakować jak najmniejszy. w tym przypadku jednak dołożyłbym do orginalnej. zdanie mam na podstawie innych postów dotyczących sondy ze względu na różne parametry. ewentualnym rozwiązaniem zmniejszającym koszty jest używka. co do tej opcji jednak też bym nie ryzykował kupna również uszkodzonej. wtedy przy drugiej próbie kosztami dojdziemy do kupna za pierwszym razem nowej orginalnej
Stary 23-02-2009, 19:42   #3
ziomalb1
ford::average

Model: MKI Kombi Białe
Silnik: 1.8 PB
Rocznik: 1994
Cool Odp: lambda orginalna

Cytat:
Napisał dyda6joe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
naturalnie pieniądz lepiej pakować jak najmniejszy. w tym przypadku jednak dołożyłbym do orginalnej. zdanie mam na podstawie innych postów dotyczących sondy ze względu na różne parametry. ewentualnym rozwiązaniem zmniejszającym koszty jest używka. co do tej opcji jednak też bym nie ryzykował kupna również uszkodzonej. wtedy przy drugiej próbie kosztami dojdziemy do kupna za pierwszym razem nowej orginalnej
Witaj czyli jednak lepiej kupić nowa ale orginalna
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania