![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-02-2009
Model: C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
witam wszystkich , mam do was takie pytanie odnosnie żarówek H-7.Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem żarowek H-7 ksenonowych hid (zestawy z allegro) o barwie swiatła 4300k lub 6000k ostatnimi czasu kupiłem żarówki osram po 55zł szt. w przeciągu 2 miesięcy spaliły się. 100zł poszła sie ...!!! I mam pytanie jak to się ma do rzeczywistości czy warto zakupic takie ala ksenony ,powiem ze kolega ma taki wynalazek i jechalem z nim autem o dziwo byłem miło zaskoczony u mnie w aucie to tak nie swieci!! a z obserwacji widze ze na drogach jest tego coraz więcej.Co wy o tym Sądzicie ,chce znac wasze opinie może ktos to ma u siebie bo niezależnie od tego co kto napisze to i tak kupie taki wynalazek!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-03-2009
Model: Ford C-max
Silnik: 1.8 TDci
Rocznik: 2006
|
swego czasu w poprzednim aucie używałem takich:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie powiem przez cały czas mnie nie zawiodły (2lata) ładnie się prezentuja jednak w momencie gdy robi sie szaro na dworze gdyby nie żarówka informujaca że mam załączone światła bym pomyślał że ich nie mam :-). Ogólnie byłem z nich bardzo zadowolony. Teraz kupiłem Philips-y H7 ale bez jakichś bajerów typu +20 + 70 % więcej natomiast H1 kupiłem +50%Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jestem zadowolony i to bardzo. Zastanawiam sie tylko gdzie kupić jakies extra żarówki do halogenów?? Może ty mi cos doradziszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Chciałem kupic: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ale koszt trochę mnie przeraża. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zablokowany
Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
|
Cytat: