![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-02-2008
Model: MK 3
Silnik: duratec 1,8PB
Rocznik: 01
|
Witam
Chcialem sie dopytac bo słyszalem ze Ford organizuje czy organizował jakąs akcje majacą na celu wznowienie gwarancji perforacyjnej. Rzekomo trzeba bylo sprawdzic autko, oczywiscie opłata i gwarancja od nowa czy ewent przedłuzona. Pytanie gdzie i czy cos takiego organizują, jakie koszty i jakie roczniki. Pozdrowka i dzieki za info lub linki. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-09-2007
Model: Mondeo Ghia Executive
Silnik: 2.0 TDCi by K&N
Rocznik: 2003/2004
|
Cytat:
w tym temacie wiem tylko jedno, ja mam gwarancję 12 lat, warunkiem jest dokonywanie co roku przegladu (48zł) w ASO, który "przedłuża" Ci gwarancję na kolejny rok, lub jak kto woli utrzymuje ważność 12 letniej gwarancji. W pewien sposób można by to zrozumieć właśnie jako "Ford organizuje czy organizował jakąs akcje majacą na celu wznowienie gwarancji perforacyjnej. Rzekomo trzeba bylo sprawdzic autko, oczywiscie opłata i gwarancja od nowa czy ewent przedłuzona." tak dla potomnych, FORD Polska uznaje (prznyjamniej mi uznał) gwarancję dla auta sprowadzonego z DE, pierwsze pieczątki u tamtejszego dealera, reszta już w PL.
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Ja wznowiłem gwarancję na blachy po 3 letniej przerwie. Warunkiem jest brak korozji, lub jej usunięcie na własny koszt (nie wiem czy trzeba to zrobić w ASO czy może być u własnego lakiernika). Pozdr
|
|
|
#4 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 11-11-2008
Model: Focus
Silnik: .
Rocznik: .
|
W listopadzie dowiadywałem się w ASO co nie co, na ten temat i uzupełnię Twoje wnioski @kordyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|