Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 20-07-2010, 20:34   #1
dym007

Domyślnie Pomoc przy wyborze

Witam,

decyduje sie na zakup ST220 i nasuwa sie pytanie czy znacie autko z linku ( moze juz ktos ogladal i wie ze cos jest nie tak itp) Jak dla mnie wyglada ok a i wlasciciel mowil w prost o wszystkich jego awariach....

http://allegro.pl/item1148556242_for...rii_220km.html

z gory dziekuje za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-07-2010, 21:06   #2
TTT
ford::average

Model: Mondeo Ghia MKIII Kombi Automat, Transit Jumbo
Silnik: 2.0 TDci / 2.2 TDci 125 KM
Rocznik: 2004 / 2012
Domyślnie Odp: Pomoc przy wyborze

To chyba nie ten dział na takie pytanie - więc temat zostanie chyba przesunięty. Ale dopóki jest to Ci powiem, że wizualnie bardzo fajne autko - prezentuję się super. Nie znam się jakoś szczególnie na samochodach - ale mam jedno ale - ja mam u siebie 153 000 przebiegu a skórę na siedzeniu kierowcy mam chyba w lepszym stanie - może to świadczyć o nieautentycznym przebiegu. Ale to tylko domysły - tak jakoś rzuciło mis się w oczy.
TTT jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-07-2010, 21:48   #3
dym007

Przepraszam ale nie doczytalem gdzie wrzucic temat... Dzieki za przeniesienie.

Przebieg moze byc i duzy byle samochod byl sprawny.... Masz racje auto super sie prezentuje i to jakos mnie zwabilo do niego. Z informacji jakie uzyskalem to ksiazka serwisowa jest do 100 k km. Macie moze jakies sugestie na co najbardziej zwrócic uwagę? Jakieś elementy po których powinienem zrezygnować.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-07-2010, 22:42   #4
ADELAJDA
ford::beginner

Model: C4/W124/125p
Silnik: 1.6/2.5/1.5
Rocznik: 12/93/88

To auto to już dobre pół roku stoi w ogłoszeniu....

Jak nie lepiej...
Stary 21-07-2010, 06:32   #5
TTT
ford::average

Model: Mondeo Ghia MKIII Kombi Automat, Transit Jumbo
Silnik: 2.0 TDci / 2.2 TDci 125 KM
Rocznik: 2004 / 2012

Jeżeli gość próbuje sprzedać auto taki szmat czasu, to ja bym raczej z góry odpuścił temat - wyglądem na pewno przyciąga i już pewnie sporo osób je oglądało - i jeśli nie kupiło , to coś może być nie tak.
TTT jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-07-2010, 13:01   #6
dym007

Po przemysleniu sprawy mysle ze moze warto pojechac i sprawdzic to auto, jak na 1 rzut oka bedzie ok to wtedy zaprosze Pana do ASO aby sprawdzili samochod od wszystkiego.

Moze sie uda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ewentualnie moze macie jakies pomysly na samochod do 25000 mniejwiecej ten rok no i oczywiscie V6 ( Alfa Romeo nie bo juz jedna mialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania