![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam,
decyduje sie na zakup ST220 i nasuwa sie pytanie czy znacie autko z linku ( moze juz ktos ogladal i wie ze cos jest nie tak itp) Jak dla mnie wyglada ok a i wlasciciel mowil w prost o wszystkich jego awariach.... http://allegro.pl/item1148556242_for...rii_220km.html z gory dziekuje za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-06-2008
Model: Mondeo Ghia MKIII Kombi Automat, Transit Jumbo
Silnik: 2.0 TDci / 2.2 TDci 125 KM
Rocznik: 2004 / 2012
|
To chyba nie ten dział na takie pytanie - więc temat zostanie chyba przesunięty. Ale dopóki jest to Ci powiem, że wizualnie bardzo fajne autko - prezentuję się super. Nie znam się jakoś szczególnie na samochodach - ale mam jedno ale - ja mam u siebie 153 000 przebiegu a skórę na siedzeniu kierowcy mam chyba w lepszym stanie - może to świadczyć o nieautentycznym przebiegu. Ale to tylko domysły - tak jakoś rzuciło mis się w oczy.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Przepraszam ale nie doczytalem gdzie wrzucic temat... Dzieki za przeniesienie.
Przebieg moze byc i duzy byle samochod byl sprawny.... Masz racje auto super sie prezentuje i to jakos mnie zwabilo do niego. Z informacji jakie uzyskalem to ksiazka serwisowa jest do 100 k km. Macie moze jakies sugestie na co najbardziej zwrócic uwagę? Jakieś elementy po których powinienem zrezygnować. |
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: C4/W124/125p
Silnik: 1.6/2.5/1.5
Rocznik: 12/93/88
|
To auto to już dobre pół roku stoi w ogłoszeniu....
Jak nie lepiej...
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-06-2008
Model: Mondeo Ghia MKIII Kombi Automat, Transit Jumbo
Silnik: 2.0 TDci / 2.2 TDci 125 KM
Rocznik: 2004 / 2012
|
Jeżeli gość próbuje sprzedać auto taki szmat czasu, to ja bym raczej z góry odpuścił temat - wyglądem na pewno przyciąga i już pewnie sporo osób je oglądało - i jeśli nie kupiło , to coś może być nie tak.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Po przemysleniu sprawy mysle ze moze warto pojechac i sprawdzic to auto, jak na 1 rzut oka bedzie ok to wtedy zaprosze Pana do ASO aby sprawdzili samochod od wszystkiego.
Moze sie uda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ewentualnie moze macie jakies pomysly na samochod do 25000 mniejwiecej ten rok no i oczywiscie V6 ( Alfa Romeo nie bo juz jedna mialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|