![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 08-03-2009
Model: Focus
Silnik: 1,8 TD
Rocznik: 2000
|
Witam,
Poniewaz jestem zmuszony wymienic oba przeguby wewnętrzne chcialem zapytac jakiego producenta przeguby warte sa uwagi ?? Orginalne przeguby to wydatek 750 PLN/szt. wiec szukam jakiejs dobrej jakosci alternatywy. Znalazlem na allegro cos takiego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 19-07-2005
Model: Focus SEDAN
Silnik: 1,6 Ghia
Rocznik: 2000
|
Witam
Ja do mojego Focusa (1,6 benzyna) kupiłem przegub (lewy) w firmie w drugim linku. Był to produkt firmy ECO JOINT. Sam człon nazwy "ECO" może budzić podejrzenia. Jest to firma "światowa", swój zakład ma również w Chinach. Na razie przejechałem 10 kkm i jest OK. Podczas montażu mechanik "wsadził" również krzyżak który był w komplecie, gdyż oryginał z wymontowanego przegubu (nie nosił śladów zużycia) niezbyt dokładnie pasował. Pozdrawiam |
|
|
|