![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-08-2008
Model: Mondeo mk2 kombi
Silnik: 2l zetec-e
Rocznik: 1998
|
![]()
Szukałem sporo ale na polskich prawie nic nie znalazlem do mojego mk2 2,0 zeteca
Tutaj chyba angielska stronka na ktorrej jest na prawde sporo części. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ta chyba USA [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tu tez sporo części tylko UK [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Piszcie i wklejajcie moze komus się przyda.
el.szyby, el.lusterka(podgrzewane),podgrzewana przednia i tylna szyba i przednie fotele, kontrola trakcji, ABS,skórzana tapicerka, klimatronik, el. regulowany fotel kierowcy,alu felgi, tempomat, dwa podłokietniki (przód tył), halogeny przód, gaz sekwencja, 2 poduszki i...... gęś, wiadro i pompka do roweru. Takie jest moje mk2 ![]() Ostatnio edytowane przez Martinek ; 07-07-2010 o 13:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: 14-07-2009
Model: BYŁ Ford Focus II ST270+
Silnik: 2.5 Turbo R5 20V
Rocznik: 2006
|
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Szukam i szukam ciężko coś znaleźć. Może znacie jakieś polskie stronki z częściami tuningowymi do mondeo mk2 i nie tylko.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tu trochę świateł i kier. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tu tez [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tu mocno ogólnikowo , ale może coś będzie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] short shifter
el.szyby, el.lusterka(podgrzewane),podgrzewana przednia i tylna szyba i przednie fotele, kontrola trakcji, ABS,skórzana tapicerka, klimatronik, el. regulowany fotel kierowcy,alu felgi, tempomat, dwa podłokietniki (przód tył), halogeny przód, gaz sekwencja, 2 poduszki i...... gęś, wiadro i pompka do roweru. Takie jest moje mk2 ![]() Ostatnio edytowane przez Martinek ; 05-07-2010 o 12:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
![]()
ale czego szukasz i co chcesz osiagnac. Bo czesci tuningowe... w naszym kraju dla jednych to fmic, SA a dla innego dywaniki i koncowka wydechu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
głównie dedykowane elementy mechaniczne.
Np. Sportowy kolektor wydechowy do 2.0 Zetec-e (czarna pokrywa silnika). Znalazłem w Anglii ale cena jest zaporowa. Znalazłem także w Polsce ale tylko na indywidualne zamówienie. Koła do regulacji ustawienia rozrządu. Sportowe Wałki do 2.0 Zetec-e (czarna pokrywa silnika). Znalazłem do 1.6 1.8 ale do mondeo 2.0 nie. Nie wiem czy np do focus 2.0 zetec by pasowały. Dedykowany układ dolotowy. (filtr osłona rury).
el.szyby, el.lusterka(podgrzewane),podgrzewana przednia i tylna szyba i przednie fotele, kontrola trakcji, ABS,skórzana tapicerka, klimatronik, el. regulowany fotel kierowcy,alu felgi, tempomat, dwa podłokietniki (przód tył), halogeny przód, gaz sekwencja, 2 poduszki i...... gęś, wiadro i pompka do roweru. Takie jest moje mk2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
![]()
Jak tam zebrac regulowane kola , cale doloty , kolektory wydechowe , wszystko nowe.
To przy wiedzy i odrobinie checi na uzywanych gratach idzie sobie lekkie turbo zalozyc. Male doladowanie takie zeby bylo mega bezpieczne i gra. Albo jak bez takich duzych modyfikacji zostajac przy NA walki swiatek okolo 1200zl-1500zl , ecumaster wraz z strojeniem 800zl -1000zl , wydech , srodek przelot , koncowy tez albo rs2000. Wieksza przepustnica , plus dobry stozek z bardzo dobrym i fajnie wykonanym doprowadzeniem , lub poprawa oryginalne airboxa. I juz mondek bedzie latal duzo lepiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-04-2008
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
![]() Cytat:
|