![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
witam,
przewalkowalem wszystkie tematy jednak jednoznacznej odpowiedzi nie znalazlem. systematyzuje wiedze o mozliwym wyposazeniu dostepnym w mondeo mk1 bez wzgledu jak tam zwal tak skompletowane auto. -abs -kontrola trakcji -2xpp -regulowane zawieszenie -skrzynia automat/naped 4x4 (choc nie wiem czy to jako wyposazenie) -klima/klima automatyczna -ogrzewane fotele -regulacja wysokosci fotela kierowcy -elektryczna regulacja wysokosci fotela kierowcy -skora + wielokierunkowa elektryczna regulacja fotela kierowcy -4xelektryczne szyby -tempomat -skorzana kierwnica -skorzana galka biegow i mieszek -skorzana kierownica ze sterowaniem tempomatem i audio -skorzano drewniana kierownica (nie jestem pewien czy czasem nie od mk2) -pakiet drewniany w srodku -podlokietnik ze schowkiem -elektryka lusterek -ogrzewana przednia szyba -klamki i lusterka w lakierze -spryskiwacze reflektorow -centralny z podw ryglowaniem -fabryczny alarm -sterowanie z kluczyka centralnym/alarmem (pilot) -check panel -trip -czujniki parkowania z wyswietlaczem okraglym w slupku kolo pasazera (tez nie wiem czy nie od mk2) -oswietlenie: *podlogi przed kierowca i pasazerem *klamek wewn *lampka przednia z lampkami do czytania *oslony przeciwsloneczne z lusterkami i dwustopniowym oswietleniem *lampka nad kanapa z tylu *oswietlenie komory silnika *latarka ladowana w schowku -tapicerka welur tez byla opcja -siatka do bagaznika na drobiazgi + siatka (do kombi) oddzielajaca od bagaznika [edit] -aluminiowe felgi -wentylacja z mozliwoscia odciecia powietrza zewn (czyli obieg zamkniety) tez opcja -listwy ozdobne na progach -szyberdach manualny/elektryczny mi nic wiecej nie przychodzi do glowy. jesli ktos ma info o tym co bylo jeszcze dostepne, co mozna bylo sobie dolozyc to porsze dopiswac
Ford Mondeo Kombi 93' 1.8b+LPG -> oddał za mnie życie Saab 9-5 SportKombi Vector v6 3.0 TiD 02' -> trudna miłość ... Ford Mondeo Kombi 05'/06' 2.0 TDCi -> weryfikator cierpliwości Ostatnio edytowane przez kosteg ; 02-06-2010 o 11:28 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 06-06-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 b+g
Rocznik: 1994
|
hmm podgrzewane spryskiwacze
regulacja plecow w fotelach hak przeciwmglowe przednie czujniki ruchu w slupkach/ to mozna podpiac pod alarm tylna wycieraczka/sedan radyjko plus glosniki na tyl/ nie kazdy mial w standardzie elektryczna regulacja swiatel pakiet rs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiecej jak narazie mi do glowy nie przychodzi jesli sie cos juz na Twojej liscie jest to przepraszam ze skopiowalem |
|
|
|
|
|
#3 | |||||
|
![]() Zarejestrowany: 14-05-2008
Model: Mondeo Ghia
Silnik: 1,8 16V
Rocznik: grudzien 1995r
|
Cytat:
Cytat:
-kombi-nivo - otrzymuje staly przeswit z tylu -hatch/sedan - ADS - utwardza zawieszenie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego mozna dodac jeszcze: -regulacje czasu interwalu wycieraczek -zmieniarka w bagazniku sterowana czyms co bylo zamiast poleczki pod stand radiem oraz oryginalny sub Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -cale jasne kremowe wnetrze -takze obrotomierz - widzialem liczniki bez obrotka -mozna za opcje uznac lampy bezwkladkowe - choc nie jest to opcja lecz rzadkosc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na pewno jeszcze cos sie znajdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez qrzyh ; 03-06-2010 o 01:22 |
|||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
cale jasne kremowe wnetrze? w wleurze czy w skorze (skory widzialem chyba 3 kolory) masz moze jakies foto?
prosil bym tez o info o oryginalnym subie co do swiatel h7 (bezwkladkowych) z posiadanych informacji wiem ze byly w standardzie w ostatnich modelach w 96' przed wprowadzeniem mk2. nie sa to jednak potwierdzone dane. w sumie mozna by dopisac jeszcze inna atrape przednia
Ford Mondeo Kombi 93' 1.8b+LPG -> oddał za mnie życie Saab 9-5 SportKombi Vector v6 3.0 TiD 02' -> trudna miłość ... Ford Mondeo Kombi 05'/06' 2.0 TDCi -> weryfikator cierpliwości Ostatnio edytowane przez kosteg ; 03-06-2010 o 11:43 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
lampy ,,morette''
fotele recaro
Ostatnio edytowane przez Marek ; 03-06-2010 o 10:48 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 06-06-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 b+g
Rocznik: 1994
|
jak napisal qrzyh regulacja plecow nie byla w kazdym to bylo zalezne chyba od opcji wykonczenia wnetrza bo jeszcze np w clx'ach ktore nie maja podlokietnika tego tez nie widzialem.
jesli chodzi o jasna skore, deske i kierownice to bardzo mi sie to wykonczenie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
widzialem tez mk1 z zaglowkami pelnowymiarowymi na tylnej kanapie - wygladalo jak fabryczne jednak nie wiem czy czasem nie przekladka z mk2
poza fetelami recaro byly jeszcze kubly bez logo, ze zwykla tylna kanapa. takim jakby sztruksem pokryte
|
|
|
#8 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
jeszcze regulacja podświetlenia licznika
|
|
|
|
#9 |
|