![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 06-07-2011
Model: Fusion USA
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
Witam!
Mam pytanko w jaki sposób łączycie telefony najlepiej iphony bądź powiedzcie czy androidy można tez inaczej z Ford sync ( u mnie chyba wersja 1 , duża navi wersja titanium , fusion USA ) raz widziałem na YT jak gościu łączył przez przejściówkę AV-hdmi-lighting i miał wtedy normalnie zrzut z telefonu , tez bym chciał taki efekt uzyskać. A Wy jak łączycie ? Jest jakaś możliwość podłączenia , bądź ustawienia aby działał przy takim połączeniu podczas jazdy ? Bo z kart SD CZY USB nie da rady chyba puszczać żadnych wideo ? Pozdro Sebo |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Daniel
Model: Fusion 2015 Titanium
Silnik: 2.0T
Rocznik: 2015
|
Gdzieś w amerykańskiej instrukcji widziałem jak to ogarnąć... jedno z 2 gniazd usb w podłokietniku pracuje jako podłączenie telefonu z możliwością streamingu video.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Wydawało Ci się. O streamingu wideo (i jakimkolwiek podłączeniu wideo przez USB w Sync2 i Sync3) można na razie tylko sobie pomarzyć. W Sync2 był kiedyś chinch wejścia wideo - działał tylko na postoju. Jako rozwiązanie z minionej epoki też potem został zlikwidowany.
|
|
|