Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford S-MAX
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 09-07-2010, 23:39   #1
pawelg73
ford::amateur

Model: citroen
Silnik: 1,6 hdi
Rocznik: 2006
Domyślnie Ice White z tapicerką Infinity Blue

Witam.
Jestem tu nowy - właśnie miałem zamówić sobie S-maxa - Ice White z tapicerką Infinity Blue ( opcja tytanium ). Ale nigdzie takiego zestawienia nie mogę znaleść. Będę wdzięczny za foty wnętrza w tym kolorze. ( czy wykładzina podłogowa też jest jasna czy czarna - oczywiście w modelu po faceliftingu ). Drugie pytanie czy ktos może użytkuje S-maxa z samopoziomującym zawieszeniem - czy to coś fajnego - czy tylko bajer?Pozdrawiam i liczę na jakieś posty.

pawelg73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-07-2010, 08:37   #2
duss
ford::average

Model: S-max Titanium S
Silnik: 2.2 IceWhite
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Ice White z tapicerką Infinity Blue

Jeżeli chodzi o tapicerkę to chyba tylko pan w salonie ci pomoże.

Jeżeli chodzi o samopoziomujące zawieszenie to :
- mam coś takiego z Toyota land cruiser, -prosta sprawa, że w terenówce to o czegoś innego służy niż w Maxie, (auto mam już 5 lat i mam problemy z tym systememGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- sam teraz zamówiłem Max'a- ale bez tego systemu, a dlaczego ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - bo zamówiłem Titaniuma S, w którym ma wszystko z IVDC poza CDC, a 5000 zaoszczędzone tzn wydane a coś innego w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W Twoim przypadku, gdy np nie będziesz miał np sportowego zawieszenia - to faktycznie może być potrzebny system -a tak ogólnie to wszyscy polecają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
http://www.motostat.pl/user_images/23267/icon1.png
duss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania