![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-08-2010
Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 TDCi / 140 KM
Rocznik: 2007
|
Witam!
Zakupiłem niedawno S-MAXa. Planuje założyć czujniki parkowania przód/tył Valeo [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy ktoś przerabiał ten temat? Jeśli tak, to jak się sprawują? Ile kosztował montaż? Za opinie bardzo dziękuję. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Masz wersję Titanium bez czujników? Wydawało mi sie, że to był standard w tym pakiecie...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-07-2010
Model: S-max
Rocznik: 2013
|
Raczej nie byl to standard. Moze w nowszych wersjach, ale tez spotkalem sie z Titanium bez czujnikow parowania.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam oryginalnie przyciemniane szyby, skórę, panoramę ale wszystkie dodatki kosztują. Patrzyłem na ofertę "Forda" i w standardzie teraz są jakieś czujniki na pilota... Nie ma wprost napisanych "czujniki parkowania". Wnioskuję że właściciel przede mną nie potrzebował czujników.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-07-2010
Model: S-max
Rocznik: 2013
|
A ile dales za te czujniczki Valeo?
Jak to wylada jakosciowo? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Za czujniki 500 zeta z wysyłką, jest 8 czujników. Zamieściłem link w pierwszym poście. Byłem dziś u mechaników, tył już zamontowali. Nawet ładnie to wygląda. Zamontowali w miejscach gdzie oryginalnie występują czujniki.
|
|
|
|