![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 20-01-2009
Model: Mondeo IV
Silnik: 140KM TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam
Przeglądałem wiele razy to forum i inne podobne szukając czegoś takiego jak instrukcja serwisowa / schemat do radia Sony 6006. Padł mi cd odtwarzacz i bez takich dokumentacji wiele nie zwojujesz... Jestem elektronikiem, ale niestety nie jasnowidzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy ma ktoś w posiadaniu taką dokumentację, lub wie, gdzie można ją znaleźć ? Będę naprawdę głęboko wdzięczny za pomoc. Pozdr. slazdu
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-05-2011
Model: c-max
Silnik: 1.6 tdi
Rocznik: 2009
|
przyłączam się do prośby kolegi.
Ostatnio edytowane przez kinetiq ; 04-06-2011 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
To życzę powodzenia w poszukiwaniach
Producenci nie udostępniają takich informacji Do tego sprzętu nie ma autoryzowanych serwisów naprawiających Gdy radio zepsuje się na gwarancji, to ASO wymienia na inny egzemplarz Tajemnica producenta raczej pozostanie jego tajemnicą pozdrawiam Arturek
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 20-01-2009
Model: Mondeo IV
Silnik: 140KM TDCI
Rocznik: 2008
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki arturek za wyjaśnienie. Jak znamy jednak życie, jest ono gęsto nafaszerowane tajemnicami w każdym możliwym obszarze..., ale nigdy nie mów nigdy. Ja np. mam w domu stertę serwisówek sprzętu RTV z końca lat 80'tych i serwisówki TV rgb m-ki Philips. Gdybyś potrzebował coś, napisz. Poszukam i jak będę posiadał, z pewnością ci przyślę. ... nigdy nie mów nigdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie dokumenty istnieją i możliwe, że są w posiadaniu również osób korzystających z naszego forum. Pozdr. Slazdu
|