![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-01-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.6
Rocznik: 1995
|
Witam,
Sprawa dość pilna. Muszę szybko wymienić rozrząd- zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Mój silnik to 1.6 Zetec z '95 r. Na poniższej stronie znalazłem dość ciekawą ofertę. Pytanie jest następujące: Czy będzie pasować? Czy ten komplet nie jest za tani? Czy takie paski nie leżą wieki na półce, czy nie ma to wpływu na ich trwałość? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam ps. Mechanik ma wziąć 200 pln za robocizne. Czy to dużo? Ostatnio edytowane przez adch78 ; 26-01-2011 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Już jest. Zapomniałem o najważniejszym. Sorka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nie jest za tani. Ale dolicz sobie jeszcze pompę wody. To też się przy wymianie rozrządu zmienia. A co de ceny to chyba ok.
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ale ten zestaw będzie pasować? Boję się że coś może być nie tak, coś może nie pasować
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jeśli masz mondeo 16v to ten zestaw będzie pasował. wiem bo miesiąc temu sam zmieniałem wraz z pompą wody.
|
|
|
|
#7 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzychu
Model: mondeo mk1 chabeta
Silnik: 1.8 16v + Lpg stag 300
Rocznik: 1993
|
gadżety do rozrządu cena ok,ale mechanik drogiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 30-08-2008
Model: mondeo sedan [mk1]
Silnik: 1,8 td
Rocznik: 1996
|
200 za robotę to nie jest drogo. Prawie wszystko przy mdo robię sobie sam, ale rozrząd daję robić znajomemu mechanikowi. Też bierze 200, a ja bym tego nie chciał robić za takie pieniądze.
|
|
|
#9 |
|
![]() Imię: czarek
Model: mondeo mk2 ,mk3
Silnik: 1.8 zetec,1.8 duratec
Rocznik: 1996, 2000
|
z rozrzondem w mondeo wcale niema tak duzo roboty robilem w swoim cala wymiana trwala jakies dwie godziny
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzychu
Model: mondeo mk1 chabeta
Silnik: 1.8 16v + Lpg stag 300
Rocznik: 1993
|
jak ktoś ma pojęcie to nie jest trudneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|