![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-10-2007
Model: Sprzedalem Mondka
Silnik: Sprzedalem Mondka
Rocznik: Sprzedalem Mondka
|
Witam
Chcę wymienić głośniki w drzwiach przednich. Jaki jest ich rozmiar? Na jednej stronie piszą że 6x9, na innej że 5x7 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz są fabryczne głośniki o oznaczeniu 95bp 18808 aa Jaki powinien być rozmiar tych głośników? Tak żeby było najlepiej bez przeróbek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-03-2011
Model: MONDEO MK2
Silnik: 2.0
Rocznik: 2000
|
5x7 NA 100%
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo mkI kombi
Silnik: 1.8 16V B+G
Rocznik: 1996
|
Seryjne głośniki masz 5x7, a jeśli chcesz poprawić jakość dźwięku w swoim mondku to pomyśl o zestawie odseparowanym i wtedy zamontować głośniki 160mm lub 165mm. Temat wiele razy poruszany na forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Zależy mi na tym żeby głośniki przestały charczeć przy średniej głośności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo mkI kombi
Silnik: 1.8 16V B+G
Rocznik: 1996
|
Aha. Czyli tak jak u mnie charczą tylne, ale ja wyciszyłem ustawiłem balans bardziej na przód. Zaraz spróbujemy Ci złożyć jakiś fajny zestawik tylko standardowo kilka pytań.
1)Jakie masz radio? 2)Jakiej muzyki słuchasz? 3)Jakim funduszem dysponujesz? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Teraz dokładnie nie odpowiem w kwestii radia, bo maleństwo w warsztacie, ale cóż Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Radio to jakiś SONY niby 4x50W. Zwykłe z CD (na szczęście CDRW z mp3 czyta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Muzyka - różnie, ale głównie cięższe klimaty. Chociaż zależy od dnia, nie szufladkuję się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Budżet - nie mam pojęcia, pewnie z 200 zł.
|