![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-01-2011
Model: Mondeo
Silnik: V6 2,5L
Rocznik: 2004
|
Witam, polecam wszystkim warsztat Energy Gaz Polska który znajduje się na ulicy Ostrobramskiej 38a w Warszawie, chłopaki znają się na rzeczy, bardzo przyjazna atmosfera, miłe Panie w biurzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., mimo tego że zakładają głownie gaz to prowadza również mechanikę pojazdową o czym dowiedziałem się nie dawno, zamontowałem u nich gaz w swoim mondeo 2,5 V6, jak dotąd bezproblemowo mi służy, jeżdżę tylko na przeglądy od czasu do czasu - oczywiście umawiam się na pasujący mi termin i nie muszę czekać parę tygodni aż znajdzie się dla mnie miejsce, ostatnio po zimie wybrałem się na wymianę oleju, filtrów, przy okazji zrobili mi jeszcze świece, ceny maja bardzo atrakcyjne, zupełnie jakbym zamawiał części na allegro ale u nich mam wszystko na miejscuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - na stronce macie wszystkie informacje oraz kontakt Pozdrawiam |
|
|
|