![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam wszystkich serdecznie!
Mam do Was pytanie, planuje jutro się wybrać obejrzeć takie mondeo http://moto.allegro.pl/ford-mondeo-2...579120841.html mam spory kawałek do tego autka ale opis jest dla mnie rzetelny, co o nim sądzicie swoim fachowym już okiem ? czy zwrócić na coś szczególną uwagę ? czy na zdjęciach w przednich częściach progów nie jest to rdza tylko brud jak uważacie? mam nadzieje że dołącze wkrótce do Waszego grona razem z jakimś nowym nabytkiem, pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Najlepiej sprawdzić rachunki żeby mieć pewność że coś zostało zrobione, ale w dzisiejszych czasach to nie problem wystawić fakturę koledze...
Najlepiej pojedź z kimś kto ma takie auto z takim silnikiem... możesz dla porównania zobvaczyć inne oferty i porównac na żywo co i jak. Ja osobiście miałem mechanika z FORDA ze sobą ciągle i czy to kompa podłączył, czy wiedział gdzie szukać i widziały gały co brały. Tapicerkę ma mocno dojechaną, tzn brudną. Te silniki nie są jakoś awaryjne szczególnie ,a le lepiej zawsze poszukac innych opcji a nie sugerowac się ceną, bo jest trochę...niska, bo auto dośc dobrze wyposażone, a nie ma co ukrywac ze gdzieś na forum widziałem ostatnio MK2 za 10 tyś... Patrz na blacharkę, spody drzwi rdzewieją, słuchaj czy nie hałasują rolki napinacz itp, zobacz czy biegi dobrze wchodzą, czy nie ma wycieków, czy nie kopci za bardzo, czy się dobrze zbiera i reaguje na gaz (choć to nie wyścigówka) Najleppiej uzbroic się w cierpliwośc i nie kupowac bo tanie albo bo okazja....poczekaj- jak nie ten to innyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Daj znać jak wrażenia po oględzinach i ...powodzeniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
wielkie dzięki za odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeśli obejrze (chyba że znajde coś ciekawszego po drodze) dam znam co i jak , właśnie ta cena,... a za samą ryse raczej tyle nie zszedł ....
a jeśli ktoś by czytał oglądałem oto to http://otomoto.pl/ford-mondeo-C18723085.html nie polecam, bardzo głośny zaniedbany i składany z kawałków (albo tak malowany) |
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Pamietaj o tym że silnik TDDi jest głośniejszy od TDCi, choć widziałem takie CR, które chodziły głosniej od mojego traktorkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|