Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 20-05-2011, 20:27   #1
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Ford Fusion - wytypowane do kupna

Witam.

W związku z poszukiwaniami Fusiona dla żony mam pytanko czy ktoś zna to autko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł podać jeszcze nr. VIN (wysłałem dzisiaj kilka pytań do sprzedającego) i dowiem się paru rzeczy.

Dziękujemy za zainteresowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez M.A.G. ; 22-05-2011 o 09:37
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-05-2011, 09:40   #2
M.A.G.
FCP member

Domyślnie Odp: Ford Fusion - wytypowane do kupna

Witam.

Tutaj następny i dość blisko - tylko że Poznań, chociaż niby z sieci Forda - jeśli ktoś zna proszę dać znać.

P.S. na szczegółowe dane autek wciąż czekam - sprzedawcy na razie nie odpisali na moje pytanka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 22-05-2011, 14:21   #3
conney
ford::average

Model: FUSION
Silnik: 1.4 TDCi [F6JA]
Rocznik: 2002

Cytat:
Napisał M.A.G. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.

Tutaj następny i dość blisko - tylko że Poznań, chociaż niby z sieci Forda - jeśli ktoś zna proszę dać znać.

P.S. na szczegółowe dane autek wciąż czekam - sprzedawcy na razie nie odpisali na moje pytanka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No ten drugi to faktycznie "BARDZO BOGATO WYPOSAŻONY" (to do wystawiającego a nie do Ciebie):
- szyby na korbki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- brak podgrzewanej przedniej szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- był pewnie bez radia - nie widać też pilota pod kierownicą
- jak mowa o kierownicy to jest w plastiku
- brak halogenów
- generalnie golas (mieszek zmiany biegów i jego obramówka, obramówka atrapy chłodnicy itp na to wskzują) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...ale ma dzieloną tylną kanapę i ABS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko nie widzę półki tylnej (chyba, że zdjęta do robiebia zdjęć, ale po co?)
Poza tym poobijany, brak odblasku w tylnym zderzaku, wykładzina w bagażniku nieoryginalna, musiał być holowany bo zaślepka w przednim zderzaku albo zaklejona srebrną taśmą, albo pięknie wyedytowana w paint'cie...
Silnik się błyszczy jak psu klejnoty na przednówku. Jakoś w przebieg nie wierzę choć to denzynka a nie diesel, ale tu trzebaby było sprawdzić fotele (bo nakładki na pedały to 10PLN kosztują i je łatwo wymienić). Generalnie fotele w fuzji są pancerne, ja ważę ponad 100kg, moja fuzja ma 189000 przejechane i już prawie 9 lat, a fotele jak nówki - w sensie nie wysiedziane.

pozdrawiam
Conney

O czarnym ciężko coś powiedzieć... Ale wyposażenie na podobnie szokującym poziomie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale swoją drogą to polecam zakup fuzji dla Żony...

Ostatnio edytowane przez conney ; 22-05-2011 o 15:05
conney jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-05-2011, 23:09   #4
M.A.G.
FCP member

Hej.

Dzięki conney za wykazanie wad, dziwną zaślepkę łatwo zauważyć, ale przyznam się, że na korbki nawet uwagi nie zwróciłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogólnie obydwa auta już odpuściłem - jakoś dziwnie sprzedający nie odpowiadają na e-mail'e gdy piszę o przejażdżce do ASO Forda na "ścieżkę diagnostyczną" i jeżeli wszystko będzie ok to pokrywam koszty przeglądu i kupuję.

Zresztą nie chcą podać nawet numerów VIN...

Ciekawe czego się boją - przecież 100% bezwypadkowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tym razem kupując autko będę ostrożniejszy i bardziej wybredny/wymagający Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 23-05-2011, 10:11   #5
conney
ford::average

Model: FUSION
Silnik: 1.4 TDCi [F6JA]
Rocznik: 2002

Nie łatwo znaleźć Fuzję w cenie jaką założyłeś (Fuzje stoją wysoko w rankingach niezawodności, czasem za bardzo widać to w naszym subforum - nic się nie dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i stąd chyba cena wyższa niż w przypadku Fiest), ale nie jest to niemożliwe. Jeśli Ci się nie spieszy to po prostu szukaj a na pewno znajdziesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lepiej chwilę poczekać i coś fajnego upolować niż załatwić coś na szybko.
Powodzenia w poszukiwaniach.
Jak coś ładnego rzuci się w oczy to dam znać...
conney jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-05-2011, 10:22   #6
M.A.G.
FCP member

Cytat:
Jak coś ładnego rzuci się w oczy to dam znać...
Będę wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania