![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
![]()
Witam.
W związku z poszukiwaniami Fusiona dla żony mam pytanko czy ktoś zna to autko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł podać jeszcze nr. VIN (wysłałem dzisiaj kilka pytań do sprzedającego) i dowiem się paru rzeczy. Dziękujemy za zainteresowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez M.A.G. ; 22-05-2011 o 09:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FCP member
|
![]()
Witam.
Tutaj następny i dość blisko - tylko że Poznań, chociaż niby z sieci Forda - jeśli ktoś zna proszę dać znać. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] P.S. na szczegółowe dane autek wciąż czekam - sprzedawcy na razie nie odpisali na moje pytanka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-03-2008
Model: FUSION
Silnik: 1.4 TDCi [F6JA]
Rocznik: 2002
|
![]() Cytat:
No ten drugi to faktycznie "BARDZO BOGATO WYPOSAŻONY" (to do wystawiającego a nie do Ciebie): - szyby na korbki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - brak podgrzewanej przedniej szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - był pewnie bez radia - nie widać też pilota pod kierownicą - jak mowa o kierownicy to jest w plastiku - brak halogenów - generalnie golas (mieszek zmiany biegów i jego obramówka, obramówka atrapy chłodnicy itp na to wskzują) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...ale ma dzieloną tylną kanapę i ABS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko nie widzę półki tylnej (chyba, że zdjęta do robiebia zdjęć, ale po co?) Poza tym poobijany, brak odblasku w tylnym zderzaku, wykładzina w bagażniku nieoryginalna, musiał być holowany bo zaślepka w przednim zderzaku albo zaklejona srebrną taśmą, albo pięknie wyedytowana w paint'cie... Silnik się błyszczy jak psu klejnoty na przednówku. Jakoś w przebieg nie wierzę choć to denzynka a nie diesel, ale tu trzebaby było sprawdzić fotele (bo nakładki na pedały to 10PLN kosztują i je łatwo wymienić). Generalnie fotele w fuzji są pancerne, ja ważę ponad 100kg, moja fuzja ma 189000 przejechane i już prawie 9 lat, a fotele jak nówki - w sensie nie wysiedziane. pozdrawiam Conney O czarnym ciężko coś powiedzieć... Ale wyposażenie na podobnie szokującym poziomie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale swoją drogą to polecam zakup fuzji dla Żony... Ostatnio edytowane przez conney ; 22-05-2011 o 15:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FCP member
|
![]()
Hej.
Dzięki conney za wykazanie wad, dziwną zaślepkę łatwo zauważyć, ale przyznam się, że na korbki nawet uwagi nie zwróciłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ogólnie obydwa auta już odpuściłem - jakoś dziwnie sprzedający nie odpowiadają na e-mail'e gdy piszę o przejażdżce do ASO Forda na "ścieżkę diagnostyczną" i jeżeli wszystko będzie ok to pokrywam koszty przeglądu i kupuję. Zresztą nie chcą podać nawet numerów VIN... Ciekawe czego się boją - przecież 100% bezwypadkowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tym razem kupując autko będę ostrożniejszy i bardziej wybredny/wymagający Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-03-2008
Model: FUSION
Silnik: 1.4 TDCi [F6JA]
Rocznik: 2002
|
![]()
Nie łatwo znaleźć Fuzję w cenie jaką założyłeś (Fuzje stoją wysoko w rankingach niezawodności, czasem za bardzo widać to w naszym subforum - nic się nie dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i stąd chyba cena wyższa niż w przypadku Fiest), ale nie jest to niemożliwe. Jeśli Ci się nie spieszy to po prostu szukaj a na pewno znajdziesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lepiej chwilę poczekać i coś fajnego upolować niż załatwić coś na szybko. Powodzenia w poszukiwaniach. Jak coś ładnego rzuci się w oczy to dam znać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
|
![]() |
![]() |