![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-07-2010
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2013
|
Ponieważ poprzedni wątek został zamknięty za nieprawidłowy temat, pisze jeszcze raz.
Niestety ta jedna uzyskana odpowiedź nie zaspokoiła mojej ciekawości. Tak wiec: Jak w temacie. Czym różnią się obie wersje? Na stronie Forda nie mogę znaleźć nic na temat wersji Platinium Np w tym ogłoszeniu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy to taka wersja, czy sprzedawca się pomylił? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-12-2007
Model: S-Max Titanium X
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2010
|
Chłopie, uzyskałeś w pełni wyczerpującą odpowiedź. Platinium to nic innego jak dodatkowy pakiet wyposażenia do wersji Titanium. Czyli jeśli ktoś pisze że sprzedaje S-max Titanium Platinium X czyli jest to cennikowa wersja Titanium rozszerzona pakietem dodatkowego wyposażenia o nazwie Platinium X - wszystko jest na stronie forda. Nie zaśmiecaj forum!
|
|
|
#3 |
|
|
Jak już pisałem, przeszukałem stronę Forda i nic nie znalazłem. Czytałem opcje odnośnie wyposażania, ale może jestem ślepy.
Nie twierdze w 100%, że nie masz racji, ale jak widziałeś takie informacje to rzuć chociaż linkiem. A góry dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 03-01-2010
Model: S-Max Titanium PlatinumX
Silnik: TDCI 2.0 140KM
Rocznik: 2010
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dzięki, ale pierwszy link znam i tam nie ma nic na temat Platinium.
Co do drugiego linku to zgadza się tylko to, że pakiet zawiera przyciemniane szyby z tyłu. Bo auto z podanego przeze mnie linku nie ma ani xenonów ani czujników parkowania. Może po prostu autor ogłoszenia nie bardzo wiedział co pisze na swoim ogłoszeniu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Karol
Model: był S-max i jest Pug 508SW
Silnik: 2.0 HDI 163 kuni
|
Wrzuć nr VIN na strone [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i będziesz widział co tam ten Maxiu ma za wyposażenie.
Ostatnio edytowane przez Karol9 ; 09-08-2010 o 11:55 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
To nawet nie chodzi o wyposażenie jakie tam jest.
Tylko skąd się wzięła wersja Platinium skoro nigdzie nie ma niej mowy (jak widać nawet na stronie Forda) Chyba, że ktoś wie kiedy i skąd jest taka wersja. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-11-2008
Model: S-Max
Rocznik: 2008
|
Wersja jest od zawsze. No, prawie. A nie ma jej na stronie Forda teraz bo ktoś zapomniał wrzucić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja na przykład mam wersję Platinium X, rocznik 2008. Sprzedawca sam nie wie, co to za wersja, bo Platinium było chyba tylko w Polsce. A to jak widać auto z Niemiec.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Tak, z niemiec.
Ale nie ma xenonow z doswietlaniem zakretow, ani grzanej przedniej szyby. Mysle, ze jest to wersja Titanium z paroma dodatkami, a gosciowi sie cos pomylilo |
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-11-2008
Model: S-Max
Rocznik: 2008
|
Oj chyba nawet nie - w Titanium zdaje się że seryjny jest Convers+. Przynajmniej tak jest w Polsce.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|