![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-03-2008
Model: Focus MK4
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2019
|
Cześć, czy macie doświadczenia w montażu anteny cb osadzonej w oryginalnym otworze od anteny radiowej? Chodzi mi o szczególnie o modele typu Sirio Tajfun, Sirio Triflex.
W Fiescie miałem Tajfuna i było całkiem spoko. Z tego co mi się wydaje Triflex bez rozwiercania otworu nie pójdzie, Tajfun powinien dać radę. Dajcie znać. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-08-2011
Model: Focus MK3
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2011
|
Odświeżę kotleta, może Ktoś przetestował tą antenkę?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Chyba nikt kotletem nie jest zainteresowany...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: s-max II vignale
Silnik: 2.0 twinturbo
Rocznik: 2018
|
Miałem triflexa w volvo s60 a do s-maxa montuję tajfuna. Polecam te anteny, na misiaków w zupełności wystarczają.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Czesc,
pare dni temu wstawilem do Foki Sirio Tajfun. Zrobilem w tym czasie pare zdjec z montazu i zrobilem mini instrukcje podmianki anteny fm na cb. Link do pdf'a: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pass: fordforum W skrocie - antenka dziala jak dla mnie dobrze (wiem, wiem, to nie to samo co 2 metrowe ogony na dachu), jezdze z nia poki co 2 dni wiec jeszcze nie jestem w stanie okreslic odeglosci z jakich lapie i na jakie nadaje. Troche swiszczy sam bacik, szczegolnie jak sie jedzie szybciej lub pod mocny wiatr, ale do przezycia. pozdr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|