![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-07-2011
Model: MK3 Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2004
|
Wie ktoś może czy jakiś forumowicz instaluje Tempomat w TDDi Mk3 ??
nie mam czasu zbytnio żeby to zrobić a nie mogę odstawić samochodu komuś na kilka dni . Samochód to moja praca wiec w grę wchodzi tylko pora po 16-tej godzinie zna ktoś? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Kolego, to nie jest jak wymiana żarówki że 5 minut i po sprawie.
Poszukaj na forum jest obszerny temat o dodaniu temopomatu i ESP w MK3 i jest przy tym sporo zabawy. Przedewszytskim czy masz przystosowaną kolumne i pedały do tempomatu? Napisz do kolegi Metmusic, bo On się przymierzał do tego i dał spokój. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 23-01-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 115KM
|
Mi sie udało doinstalować tempomat w Mondeo Mk3 2004 TDCi.
Miałem wiązkę więc musiałem dokupić 2 czuniki na pedały oraz guziki do kierownicy. Do tego wszystkiego niezbędna jest aktywacja tempomatu w komputerze przy pomocy IDSa, a dla bardziej wymagających i zgodnie ze sztuką aktywacja ikonki w zegarach. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-07-2011
Model: MK3 Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI
|
Koledzy .. Ja wiem co trzeba zrobic ale potrzebuje kolgos kto zrobi to za oplata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 23-01-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 115KM
|
Nawet jeśli komuś oddasz wypadało by sprawdzić czy nad pedałami masz wtyczki.
Wiem że był kolega który ma we Wrocławiu IDSa i pewno by Ci to odpłatnie aktywował, jednak nie znam nikogo (wprzypadku gdy nie masz wiązki), kto zrobił by Ci to odpłatnie. Pozdrawiam. |
|
|
|