![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 08-03-2009
Model: Galaxy
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2009
|
Czesc,
szukam namiarów na kartę SD z mapą Polski do wbudowanej nawigacji TravelPilot FX, 5". Jeśli wiecie gdzie mozna zdobyc, albo ktos moze skopiować i chcialby sie wymienic na karte z mapą beneluxu i głównych dróg Europy to proszę o sygnał. Wielkie dzieki za pomoc! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-06-2008
Model: C-Max
Silnik: 1.8 FlexiFuel
Rocznik: 2007
|
Też jestem zainteresowany tym softem. Jeszcze nie dostałem w swoje ręce swojej navi ale pewnie będę miał coś na wymianę.........
Czy orientuje się ktoś czy do fx pasują inne wersje np z nx albo audi? Czy da się odblokować windows ce 5.0 tak żeby można było instalować tam inne "alternatywne" oprogramowanie....... Czy naprawdę nikt nic nie wie na ten temat... Czy mapy od denso lub travelpilot NX lub dx pasują ? dla pewności tak wygląda Travelpilot FX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez glucosum ; 24-03-2009 o 15:37 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-06-2010
Model: ford focus
Silnik: 16tdci
Rocznik: 2008
|
Jestem również zainteresowany tym softem, posiadam mapę Niemiec na karcie sd.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-09-2010
Model: Ford Focus
Silnik: 1.6 Econetic
|
ja również jestem zainteresowany ta mapą. Mam mapę Niemiec na karcie SD.
Znalazłem mapę Polski w necie...ale niestety po załadowaniu jej na kartę SD urządzenie jej nie widzi. Słyszałem, że samo przekopiowanie danych na kartę to za mało.... pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartosz
Model: Galaxy MK III
Silnik: 2.0
|
pozwolę sobie odświeżyć temat, bo szukam dokładnie tego samego, mam tylko mapę Danii.. jest możliwość przekopiowania takiej mapy? No i przede wszystkim jak jest z dokładnością i pokryciem polski ? Zależy mi też na europie.. da się coś zrobić? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus II FL KOMBI
Silnik: 1.6 TDCI 109km, chip: 130km
|
Witam, odświeżam temat. Czy macie już tą polską wersje 2010 lub 2011? Także poszukuje tej nav, na wymiane mam tylko wersję niemiecką (Europa + Niemcy) na CD z 2008r
p.s wszelkie info mile widziane (PM). pozdrawiam Ostatnio edytowane przez num ; 06-06-2011 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-09-2011
Model: Mondeo
Silnik: Diesel
|
Ja mam mapy Western Europe + Turkey 2010 ( szczegółowe mapy Europy w tym Polski, wszystkie ulice w Polsce ). Na karcie SD.
Ostatnio edytowane przez vwrafi ; 23-09-2011 o 08:17 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Rafał
Model: S-max
Silnik: został tylko 2.5 FHEV
Rocznik: 2022
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-09-2011
Model: Mondeo
Silnik: Diesel
|
Zakupiłem na ebay, bo w Polsce nie znalazłem. Mam tylko na karcie pamięci, bo od 2009 roku wychodzą tylko na karcie pamięci.
|
|
|
|