![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Lukasz
Model: Galaxy Mk2 wersja camper
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 2004
|
Szukałem w starych postach ale odpowiedzi nie znalazłem.Pytanie brzmi: czy da się wymienić łożysko rolki napinacza paska mikro w zetecu z srebrną pokrywą? I czy ta rolka ma te same wymiary i to samo łożysko co rolka prowadząca ( prowadząca ma numer łożyska polskiego 62032) ? Proszę o podpowiedź bo nie widzi mi się robić drugi raz błędu jak w przypadku rolki prowadzącej i kupować całej rolki.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Lukasz
Model: Galaxy Mk2 wersja camper
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 2004
|
A więc odpowiedzi udzielam sobie sam, da się wymienić , jest to proste, łożysko kosztowało 15zł i jest takie samo jak rolka prowadząca.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 12-03-2011
Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.8 td
Rocznik: 1993
|
A miałeś taki problem, że przy rozruchu silnika piszczało ci cos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo nie wiem co mi piszczy myślę że coś się zaciera tylko nie wiem co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|